Πρόταση σε Ερόλ Μπουλούτ από ελληνικό σύλλογο

Πρόταση σε Ερόλ Μπουλούτ από ελληνικό σύλλογο

Πρόταση σε Ερόλ Μπουλούτ από ελληνικό σύλλογο

bet365

Πρόταση από ελληνικό σύλλογο έχει δεχθεί ο Ερόλ Μπουλούτ, ο οποίος εργάζεται ως ασίσταντ κόουτς στην εξαιρετική και την φετινή σεζόν Μπουγιούκσεχιρ.

Ο άλλοτε άσος των Ολυμπιακού, Πανιωνίου, ΟΦΗ, Ολυμπιακού Βόλου και Βέροιας τα τελευταία χρόνια αποτελεί τον άμεσο συνεργάτη του Αμπντουλάχ Αβτσί στην Μπουγιούκσεχιρ.

Ο σύλλογος της Κωνσταντινούπολης για δεύτερη διαδοχική σεζόν βρίσκεται στην πρώτη πεντάδα του τουρκικού πρωταθλήματος καταλαμβάνοντας τρεις αγωνιστικές πριν από το φινάλε του πρωταθλήματος την τέταρτη θέση της βαθμολογίας.

Εξασφάλισε 5% bonus στην Sportingbet σε κάθε κερδισμένο στοίχημα στο Μπουγιουκσεχίρ - Φενέρμπαχτσέ.

Ο Μπουλούτ, ο οποίος παραμένει τακτικός επισκέπτης της χώρας μας έχει εκφράσει την επιθυμία να επιστρέψει σε γνώριμα λημέρια και μάλιστα έχει δεχθεί σχετική πρόταση από σύλλογο της Super League.

Ο παλαίμαχος αριστερός ακραίος δεν αποκλείεται έπειτα από τέσσερα χρόνια να δουλέψει ξανά στην Ελλάδα από εντελώς διαφορετικό πόστο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα