Κοντονής: Η επιστολή σε ΕΠΟ και η απορία για τα πλέι οφ

Κοντονής: Η επιστολή σε ΕΠΟ και η απορία για τα πλέι οφ

bet365

Συνεχείς οι διεργασίες στο Υπουργείο Αθλητισμού με τον Σταύρο Κοντονή να ετοιμάζεται να στείλει επιστολή στην ΕΠΟ για τον τελικό. Ποιά η απορία του για τα πλέι οφ.
Τα τηλέφωνα χτυπούν διαρκώς από το πρωί στο Υπουργείο Αθλητισμού μετά τα όσα έχουν γίνει σε σχέση με τον τελικό του Κυπέλλου αλλά και τα πλέι οφ. Ο Σταύρος Κοντονής παραμένει ένα πρόσωπο - κλειδί σε σχέση με την τέλεση ή μη του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας.
Όπως έχουμε αναφέρει από το Σάββατο με τα ίδια δεδομένα της ΕΠΟ ο Υπουργός δεν είναι θετικός. Αυτήν την στιγμή όμως γίνονται ακόμα επαφές και διεργασίες. Όπως είναι γνωστό οι ενστάσεις του Υπουργείου αφορούν και στο σκέλος του 10ήμερου (σ.σ. δεν θα έχει παρέλθει στις 15 Μαϊου) και στους βοηθούς του Σιδηρόπουλου και ακόμα και στο κομμάτι των προσκλήσεων.
Ο Κοντονής προτίθεται να στείλει επιστολή στην ΕΠΟ για να την ενημερώσει για τις νέες τελικές προθέσεις του. Ως προς το σκέλος των πλέι οφ - για τα οποία ρωτήθηκε - απόρησε για τα καλά. Όπως μετέφερε στους συνεργάτες του ο κ. Κοντονής "δεν μπορώ να καταλάβω το τι σχέση έχει ο τελικός με τα πλέι οφ που αρχίζουν Τετάρτη; Τι σχέση έχουμε εμείς με τα πλέι οφ και γιατί τα... μπλέκουν". Από το Υπουργείο πάντως ψάχτηκαν για την φημολογία περί μη ορισμού διαιτητών για την 1η αγωνιστική των πλέι οφ.
Από την Λίγκα πάντως - τουλάχιστον μέχρι σήμερα το πρωί - ήξεραν πως τα πλέι οφ ξεκινάνε κανονικά...
 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα