Κατάι: «Θα ήθελα να γυρίσω στον Ολυμπιακό»

Κατάι: «Θα ήθελα να γυρίσω στον Ολυμπιακό»

Κατάι: «Θα ήθελα να γυρίσω στον Ολυμπιακό»

bet365

Ο Αλεξάνταρ Κατάι σε δηλώσεις του στον Τύπο της Σερβίας τόνισε πως θα ήθελε να γυρίσει στον Ολυμπιακό και πως στο ματς του Βελιγραδίου είχε έξτρα κίνητρο.
Ο άσος του Ερυθρού Αστέρα είπε για:
Το παιχνίδι με Ολυμπιακό: Είχα παραπάνω κίνητρο απ' ότι κανονικά. Επειδή παίζαμε με τον Ολυμπιακό που έχω περάσει από εκεί αλλά δεν μπόρεσα να αγωνιστώ. Ήταν ένα πολύ σημαντικό ματς έτσι και αλλιώς. Άλλωστε όταν φοράς την φανέλα του Ερ. Αστέρα δεν λείπει ποτέ το κίνητρο.

Την καλή εικόνα της ομάδας του: Παίξαμε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Ήρθαμε ισοπαλία με μία μεγάλη ομάδα όπως ο Ολυμπιακός και δείξαμε πως μπορούμε να ανταπεξέλθουμε σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Την σύγκριση των 2 συλλόγων: Δεν μπορεί να γίνει σαφής και ασφαλής σύγκριση. Ο Ολυμπιακός παίζει στην ελίτ της Ευρώπης χρόνια τώρα. Η ομάδα μας θα ήταν σε πιο υψηλό επίπεδο εάν παίζαμε διαρκώς Ευρώπη.
Το ενδεχόμενο να γυρίσει στον Ολυμπιακό: Τι σημαίνει αυτό τώρα; Πως έγινα πιο καλός (σ.σ. χαμογελάει). Είμαι χαρούμενος για τα καλά σχόλια. Δεν έπαιξα τόσο στον Ολυμπιακό όμως ήταν ένα... σχολείο για μένα. Εκεί είδα το πως είναι το πολύ υψηλό επίπεδο. Θα ήθελα να γυρίσω στον Ολυμπιακό αλλά εξαρτάται από τον σύλλογο. Ο πρωταρχικός μου στόχος είναι πρώτα να ξεκουραστώ λίγο και μετά να δω το τι θα κάνω.
Το πως σκέφτηκε και εκτέλεσε για το 2-1: Δεν χρειάζεται να πω εγώ κάτι. Σε αυτές τις περιπτώσεις μιλάς στο γήπεδο. Εγώ προτιμώ αυτούς που μιλούν στο γήπεδο και όχι μετά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα