Τα πάντα για την νέα Λεωφόρο! (vid&pics)

Τα πάντα για την νέα Λεωφόρο! (vid&pics)

Τα πάντα για την νέα Λεωφόρο! (vid&pics)

bet365

Διαβάστε όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το πρότζεκτ της ανακαίνισης στην ιστορική έδρα του Παναθηναϊκού.

Ο Παναθηναϊκός ενωμένος σαν μία γροθιά, παρουσία του προέδρου της ΠΑΕ, Γιάννη Αλαφούζου και του ομολόγου του στον Ερασιτέχνη, Ηλία Μιχαλαριά, παρουσίασε το πλάνο για την ανακαίνιση της ιστορικής έδρας του συλλόγου, για την νέα λατρεμένη από τους φίλους του συλλόγου «Λεωφόρο». Το gazzetta.gr σταχυολογεί τα πιο σημαντικά από όσα ειπώθηκαν για το συγκεκριμένο πρότζεκτ και σας τα παρουσιάζει αναλυτικά:

*Οι εργασίες θα γίνουν σε δύο φάσεις. Η πρώτη θα ξεκινήσει μέσα στο καλοκαίρι του 2016 και περιλαμβάνει μια νέα εξέδρα στην πλευρά της οδού Τσόχα που θα τοποθετηθεί πάνω από τις υπάρχουσες θύρες 9-10-11, 14 σουίτες πάνω από τα καθίσματα της θύρας των επισήμων, δύο τριώροφους πύργους στις θύρες 8 και 12 όπου θα υπάρχουν χώροι εξυπηρέτησης των θεατών και φυσικά ένα ριζικό λίφτινγκ στον ήδη υπάρχοντα σκελετό και στους εσωτερικούς χώρους του γηπέδου.

Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα, τα εντός έδρας παιχνίδια παιχνίδια των προκριματικών και πιθανότατα τα πρώτα ματς του πρωταθλήματος για την σεζόν 2016-2017 να διεξαχθούν στο Ολυμπιακό Στάδιο.

*Η δεύτερη θα γίνει το καλοκαίρι του 2017 και περιλαμβάνει μια νέα εξέδρα στην πλευρά της Λεωφόρου Αλεξάνδρας που θα τοποθετηθεί πάνω από τις υπάρχουσες θύρες 2-3-4, δύο τριώροφους πύργους στις θύρες 1 και 5 όπου θα υπάρχουν χώροι εξυπηρέτησης των θεατών, πολυχώρο (μουσείο- εστιατόριο) πάνω από τη θύρα 7, νέος φωτισμός, νέο σκέπαστρο, εξωτερικό μεταλλικό κέλυφος που θα περικλείει όλο το γήπεδο.

*Το κόστος ανέρχεται στα 10 με 15 εκατομμύρια ευρώ και παρά την έγκριση των 7 εκατομμυρίων από το κονδύλι της Περιφέρειας, δεν έχουν προβλεφθεί στο πρότζεκτ!

*Στις 20.000 θα φτάσει η χωρητικότητα του γηπέδου.

*Ο κάθε φίλαθλος του Παναθηναϊκού μπορεί να γίνει χορηγός της ανακαίνισης, συνεισφέροντας οικονομικά για την νέα Λεωφόρο επιλέγοντας ένα από τα παρακάτω «πακέτα»! Αξίζει να σημειώσουμε πως με εξαίρεση εκείνα των 20 και 50 ευρώ, όλα τα υπόλοιπα αφορούν την αγορά διαρκείας. Δηλαδή στην κατηγορία «Green Χορηγός Γηπέδου» ο φίλαθλος του Παναθηναϊκού παίρνει το διάρκειας του που πέρυσι είχε 100 στην τιμή των 140 και το έξτρα ποσό πηγαίνει ως χορηγία στο νέο γήπεδο με τα ανταποδοτικά οφέλη που αναφέρουμε παρακάτω, όπως για παράδειγμα αυτό της ονοματοδοσίας στην θέση!

Ε-MEMBER ΧΟΡΗΓΟΣ ΓΗΠΕΔΟΥ, αξίας 20€
BASIC ΧΟΡΗΓΟΣ ΓΗΠΕΔΟΥ, αξίας 50€
GREEN ΧΟΡΗΓΟΣ ΓΗΠΕΔΟΥ, αξίας 140€
SILVER ΧΟΡΗΓΟΣ ΓΗΠΕΔΟΥ, αξίας 250€
GOLD ΧΟΡΗΓΟΣ ΓΗΠΕΔΟΥ, αξίας 550€
GOLD PLUS ΧΟΡΗΓΟΣ ΓΗΠΕΔΟΥ, αξίας 600€
DIAMOND ΧΟΡΗΓΟΣ ΓΗΠΕΔΟΥ, αξίας 1.200€
DIAMOND PLUS ΧΟΡΗΓΟΣ ΓΗΠΕΔΟΥ, αξίας 1.500€ (Νέα εξέδρα)
VIP XΟΡΗΓΟΣ ΓΗΠΕΔΟΥ, αξίας 4.000€
VIP PLUS XΟΡΗΓΟΣ ΓΗΠΕΔΟΥ, αξίας 3.000€ (Νέα εξέδρα)

Όλα τα χορηγικά πακέτα στηρίζουν την ανακατασκευή της Λεωφόρου και περιλαμβάνουν πολλαπλά προνόμια της Παναθηναϊκής Συμμαχίας προς όφελος των χορηγών, με ευκολίες πληρωμής. Τα αντισταθμιστικά οφέλη αυξάνονται ανά πακέτο ενώ ειδικότερα, οι κατηγορίες που ξεκινούν από την GREEN ΧΟΡΗΓΟΣ ΓΗΠΕΔΟΥ έως την VIP PLUS ΧΟΡΗΓΟΣ ΓΗΠΕΔΟΥ περιλαμβάνουν ένα εισιτήριο διαρκείας. Στις δύο κατηγορίες που αφορούν τη νέα εξέδρα το εισιτήριο διαρκείας αφορά δύο σεζόν.
Κάθε χορηγός γηπέδου που είναι και κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας, έχει το προνόμιο της ονοματοθεσίας θέσης και έτσι το ονοματεπώνυμό του μπορεί να αναγράφεται στην καρέκλα που του αντιστοιχεί ως χορηγού γηπέδου, εφόσον το επιθυμεί. Ανεξάρτητα από τις παραπάνω κατηγορίες ΧΟΡΗΓΙΚΩΝ ΠΑΚΕΤΩΝ μπορείς κανείς να στηρίξει το όραμα για τη νέα Λεωφόρο , μέσω της Παναθηναϊκής Συμμαχίας, συνδράμοντας με όποιο οικονομικό ποσό επιθυμεί να διαθέσει για την ανακατασκευή του γηπέδου.

*Πάνω από το πέταλο της Θύρας 13 θα τοποθετηθεί ειδικό σκέπαστρο, το οποίο θα λειτουργεί ως... μικρόφωνο! Θα κρατά τον ήχο από τα συνθήματα των φανατικών οπαδών του «τριφυλλιού», δημιουργώντας ακόμη πιο καυτή ατμόσφαιρα.

*Την Δευτέρα 16 Μαΐου στις 22.00, θα προβληθεί το αφιέρωμα «ΠΑΟ…Λεωφόρο» στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Πρόκειται για μια “τηλεοπτική γιορτή” με αθλητικό και ψυχαγωγικό χαρακτήρα που θα αναδείξει και θα ζωντανέψει όλες τις πλευρές του Παναθηναϊκού από την ίδρυση του έως σήμερα: την Ιστορία της ομάδας, την Ιστορία του γηπέδου, τον Ερασιτέχνη, τις Ακαδημίες και τις σχολές, καθώς και τα σχέδια για το νέο γήπεδο και την επόμενη μέρα. Κατά την διάρκεια του “πράσινου” αφιερώματος θα προβληθεί οπτικοακουστικό αρχειακό υλικό με τις κορυφαίες στιγμές της ιστορίας της ομάδας μέσα από ένα συναρπαστικό και συχνά συγκινητικό ταξίδι στο χωροχρόνο, με την υπογραφή του Ηλία Γιαννακάκη.

Παράλληλα, στο ειδικά διαμορφωμένο στούντιο θα φιλοξενηθούν ιστορικά στελέχη αλλά και νέοι ποδοσφαιριστές και μεγάλες προσωπικότητες από τον ευρύτερο χώρο του αθλητισμού, της δημοσιογραφίας και όχι μόνο. Τον παλμό στις κερκίδες, θα δώσουν τα νέα ταλέντα από τις σχολές ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού. Στον αέρα θα παρεμβάλλονται live συνδέσεις από τη Λεωφόρο καθώς και από τα clubs του εξωτερικού σε Αμερική, Κύπρο και Ευρώπη. Παρουσιαστές της «τηλεοπτικής γιορτής» θα είναι ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και η Χριστίνα Βραχάλη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα