«Δυνατά» για Μεντόσα ο Παναιτωλικός

«Δυνατά» για Μεντόσα ο Παναιτωλικός

bet365

Κινητικότητα στα μεταγραφικά του Παναιτωλικού με τα «καναρίνια» να ενδιαφέρονται για τον Μεντόσα. Αποχωρεί ο Ρουσκουγιέδα, ανοιχτό για Κέβιν και Μαρκόφσκι.

Οι άνθρωποι του Παναιτωλικού έχουν ξεκινήσει το χτίσιμο της νέας ομάδας. Κάποια… υλικά θα προστεθούν στ υπάρχον ρόστερ και κάποια άλλα θα αφαιρεθούν.

Όσον αφορά σ’ αυτά που κοιτάζουν να βάλουν οι άνθρωποι του Παναιτωλικού, ο Μεντόσα της Λα Πλάτα ενδιαφέρει αρκετά και γίνονται κινήσεις για να τον αποκτήσουν ακόμη και ως δανεικό.

Ο εν λόγω παίκτης έχει «παίξει» και στο ρεπορτάζ του Αστέρα αλλά από την Τρίπολη κρατούν πολύ πιο χαλαρούς τόνους για την εν λόγω περίπτωση.

Από την άλλη, ο Ρουσκουγιέδα αναμένεται να αποχωρήσει μιας και δεν ικανοποίησε στο βαθμό που περίμεναν στην ομάδα.

Αναφορικά με τον Κέβιν, υπάρχει πρόθεση να αποκτηθεί καλύτερη λύση για τα αριστερά της άμυνας αλλά αν αυτό δεν επιτευχθεί θα παραμείνει στην ομάδα. Εξάλλου, μιλάμε για μια αξιόλογη περίπτωση.

Για το Μαρκόφσκι η λογική λέει ότι θα τον δούμε και του χρόνου στο Αγρίνιο. Οι διοικούντες την ομάδα θέλουν να τον κρατήσουν και αν κι αυτός είναι λογικός στις απαιτήσεις του τότε θα τον δούμε για ακόμη μια σεζόν με τη φανέλα του Παναιτωλικού.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα