Μοντέλα, ο νέος υποψήφιος για την εθνική Ιταλίας

Μοντέλα, ο νέος υποψήφιος για την εθνική Ιταλίας

bet365

Ο Βιτσέντζο Μοντέλα είναι το μεγάλο φαβορί για την θέση του ομοσπονδιακού τεχνικού της Ιταλίας μετά και τα χθεσινά αποτελέσματα στην Serie A.

Ο Αντόνιο Κόντε θα αποτελέσει παρελθόν από τον πάγκο της Ιταλίας για να συνεχίσει την καριέρα του στην Τσέλσι και στην Ιταλία αναζητούν τον αντικαταστάτη του. Το πρώτο όνομα που είχε ακουστεί ήταν αυτό του Τζιάνι Ντε Μπιάσι της Αλβανίας, αλλά φαίνεται πως οι τελευταίες εξελίξεις φέρνουν σε θέση φαβορί τον Βιτσέντζο Μοντέλα.

Ο Ναπολιτάνος τεχνικός της Σαμπντόρια βρίσκεται στο μάτι του κυκλώνα μετά και την βαριά ήττα στο ντέρμπι από την Τζένοα με 3-0 και φαίνεται πως η σχέση του με τους «μπλουτσερκιάτι» θα φτάσει στο τέλος της με την ολοκλήρωση της σεζόν.

Ο πρόεδρος της Ιταλικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, Κάρλο Ταβέκιο. έχει αποφασίσει ότι ο «Αεροπλανίνο» είναι ο κατάλληλος για την επόμενη ημέρα στην «Σκουάντρα Ατζούρα» και μόλις αποχωρήσει από την Σαμπντόρια θα του προταθεί συμβόλαιο συνεργασίας.

Όσον αφορά τον αντικαταστάτη του στην «Ντόρια» οι Μάρκο Τζιανπάολο (Έμπολι) και Ρολάντο Μράν (Κιέβο) είναι τα πρώτα ονόματα που μπορεί να διεκδικήσουν την θέση.

 

SERIE A Τελευταία Νέα