Ανάκληση της άδειας της Βέροιας ζήτησε ο Δημητρίου

Ανάκληση της άδειας της Βέροιας ζήτησε ο Δημητρίου

Ανάκληση της άδειας της Βέροιας ζήτησε ο Δημητρίου

bet365

Στον αέρα βρίσκεται η άδεια της Βέροιας με τον διευθυντή της επιτροπής των αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ, Γιώργου Δημητρίου, να ζητάει την ανάκλησή της.

Δεν πρόλαβαν να χαρούν στην Βέροια για την άδεια ενόψει της νέας σεζόν. Ο διευθυντής της επιτροπής αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ, Γιώργος Δημητρίου, κατέθεσε αίτηση ανάκλησης της άδειας, την ίδια ώρα που δύο παίκτες της ομάδας έκαναν προσφυγή.

Ο Γιώργος Δημητρίου είχε κάνει αρνητική εισήγηση για τον φάκελο της Βέροιας, αλλά το πρωτοβάθμιο όργανο είχε αδειοδοτήσει κανονικά την ομάδα της Ημαθίας. Μετά την αίτηση ανάκλησης εκ μέρους του Γιώργου Δημητρίου, δεν αποκλείεται κι εντός της ημέρας να υπάρξει συνεδρίαση της επιτροπής για το θέμα της Βέροιας.

Παράλληλα, δύο ποδοσφαιριστές της ομάδας, οι Αμπντούν και Γιουσούφ έχουν καταθέσει προσφυγή διεκδικώντας τα χρήματα των συμβολαίων τους προσθέτοντας νέο αγκάθι στους ανθρώπους της «Βασίλισσας του Βορρά».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα