Ετοιμάζει ταξίδι στην Ισπανία για Χέμεθ η ΑΕΚ

Ετοιμάζει ταξίδι στην Ισπανία για Χέμεθ η ΑΕΚ

Gazzetta team
Ετοιμάζει ταξίδι στην Ισπανία για Χέμεθ η ΑΕΚ

bet365

Η Πάκο Χέμεθ φέρεται να βρίσκεται στην κορυφή της λίστας του Μιλοβάνοβιτς για τη θέση στον πάγκο της ΑΕΚ, με τον Σέρβο τεχνικό διευθυντή της «Ένωσης» να ετοιμάζει νέο ταξίδι στην Ισπανία, προκειμένου να έχει απευθείας συζήτηση μαζί του.

Η αναζήτηση του νέου προπονητή της ΑΕΚ συνεχίζεται, με τον προπονητή της Ράγιο Βαγιεκάνο, Πάκο Χέμεθ, να βρίσκεται στην 1η θέση της λίστας του Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, σύμφωνα με τη «LiveSport».

Ο 46χρονος προπονητής δίνει ωστόσο μάχη με τον ισπανικό σύλλογο, προκειμένου να παραμείνει στη La Liga και έτσι ο τεχνικός διευθυντής της «Ένωσης» δεν είχε τη δυνατότητα να έρθει σε επαφή μαζί του στη διάρκεια του ταξιδιού του στην Ισπανία.

Έτσι στο στρατόπεδο των «κιτρινόμαυρων» αναμένεται να κάνουν υπομονή για ακόμα μία εβδομάδα σε ότι αφορά στην περίπτωση του Χέμεθ, μέχρι και την ολοκλήρωση του ισπανικού πρωταθλήματος, με τον Πάκο να φαντάζει δύσκολο να παραμείνει στο «Βαγιέκας» σε περίπτωση υποβιβασμού της ομάδας στη Segunda, μιας και υπάρχει και ενδιαφέρον από άλλες ομάδες της πρώτης κατηγορίας (Βαλένθια, Εσπανιόλ).

Ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς ενδέχεται λοιπόν να βρεθεί το προσεχές Σάββατο (15/5) ξανά στην Ισπανία για να έχει συζήτηση με τον υποψήφιο για την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ, ενώ το ταξίδι βέβαια θα εξαρτηθεί και από το πότε θα γίνει τελικά ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας.

Σε κάθε περίπτωση όμως, όπως τονίζει το σχετικό δημοσίευμα, τη Δευτέρα (9/5) θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη μεταξύ Μπάγιεβιτς, Μιλοβάνοβιτς και Ντε Μπαρτόλο όπου θα αναλυθούν τα δεδομένα σχετικά με τις περιπτώσεις των Χέμεθ, Αμπελάρδο, Αρουαμπαρένα, Τζούκιτς και Μοντανιέ που φαίνεται πως αποτελούν τους βασικούς υποψήφιους για τη θέση, ενώ φημολογείται πως υπάρχουν ακόμα ένα-δύο ονόματα στη λίστα, τα οποία, παρότι δεν έχουν διαρρεύσει, πληρούν τις προϋποθέσεις της «Ένωσης».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα