Φιλική νίκη με βραβεύσεις στον Παναιτωλικό

Φιλική νίκη με βραβεύσεις στον Παναιτωλικό

bet365

Μια ακόμα φιλική νίκη για τον Παναιτωλικό, με τα... καναρίνια να επικρατούν εκτός έδρας του Αμβρακικού με 2-0 σε ένα ματς στο οποίο τιμήθηκαν οι Κωστούλας, Μπελεβώνης και Ματζουράκης.

Φιλικών συνέχεια για τον Παναιτωλικό με τα... καναρίνια να αντιμετωπίζουν τον Αμβρακικό εκτός έδρας. Η ομάδα του Γιάννη Ματζουράκη επικράτησε με 2-0, έχοντας ως σκόρερ τους Πάουλο και Μύγα, σε μια αναμέτρηση που την τιμητική τους είχαν ο πρόεδρος της ομάδας Φώτης Κωστούλας, ο Διευθύνοντας Σύμβουλος Μάκης Μπελεβώνης και ο προπονητής Γιάννης Ματζουράκης στους οποίους οι γηπεδούχοι απένειμαν τιμητικές πλακέτες.

Στην αρχική ενδεκάδα για τον Παναιτωλικό αγωνίστηκαν: Κυριακίδης, Μύγας, Κλέσιο, Κούσας, Χαντάκιας, Παπάζογλου, Πάουλο, Βασιλούδης, Φερέιρα, Μουνιός, Μαρκόβσκι. Αγωνίστηκαν επίσης οι Κριστιάνο, Ρουμπουλάκου, Μαλής, Κόρσιενς, Μάκος, Ρουσκουσέδα, Τασιούλης, Κάπελ, Βακράκος, Βασιλείου.

Τα φιλικά για τους Αγρινιώτες θα συνεχιστούν την Τετάρτη 11 Μαΐου (5.30 μ.μ.) με αντίπαλο την ΑΕ Καραϊσκάκης σε μια επίσης εκτός έδρας αναμέτρηση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα