Ερχονται κι οι άλλες αποχωρήσεις στον Αστέρα

Ερχονται κι οι άλλες αποχωρήσεις στον Αστέρα

Ερχονται κι οι άλλες αποχωρήσεις στον Αστέρα

Στις αρχές της εβδομάδας θα γίνουν γνωστοί και οι άλλοι τρεις παίκτες που θα αποχωρήσουν από τον Αστέρα, οι οποίοι σύμφωνα με το gazzetta.gr θα είναι τρεις στον αριθμό.

Ήδη αποχώρησαν επτά παίκτες από τον Αστέρα Τρίπολης. Μπαντής, Ζησόπουλος, Σανκαρέ, Λούι, Τορμένα, Κιτοκό και Γκοϊάν. Η πόρτα της εξόδου όμως δεν έχει κλείσει ακόμη.

Όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και μέρες αναμένονται κι άλλες αποχωρήσεις, οι οποίες σύμφωνα με το gazzetta.gr θα είναι τρεις. Ο ένας είναι ο Τσοκάνης, για τον οποίο έχει γραφτεί εδώ και καιρό ότι δεν υπολογίζεται για το ρόστερ της επόμενης σεζόν.

Εξασφάλισε 5% bonus στην Sportingbet σε κάθε κερδισμένο στοίχημα στο Μάντσεστερ Σίτι - Αρσεναλ.

Ετσι, ακόμη δύο θα ενημερωθούν από τον Δημήτρη Μποροβήλο, λογικά αύριο, ότι καλό και για τις δύο πλευρές είναι να χωρίσουν οι δρόμοι τους. Οπότε το Σάββατο, όπου και ολοκληρώνονται οι προπονήσεις για φέτος, κάποιοι ακόμη θα αποχαιρετήσουν τους συμπαίκτες τους.

Με αυτές τις αποχωρήσεις θα κλείσει κι η πόρτα της εξόδου και θα ανοίξει αυτή με τις... προσθήκες. Ύστερα από δέκα αποχωρήσεις και με ήδη κάποιες αδυναμίες στο ρόστερ γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι αυτοί που θα έρθουν θα είναι αρκετοί, που σύμφωνα με τις δηλώσεις του Δημήτρη Μποροβήλου στο gazzetta.gr θα είναι και καλύτεροι. 

Best of internet