Πανόπουλος: «Ανοησίες όσα κυκλοφορούν, συνεχίζω στο τιμόνι της Ξάνθης»

Gazzetta team
Πανόπουλος: «Ανοησίες όσα κυκλοφορούν, συνεχίζω στο τιμόνι της Ξάνθης»

bet365

Κατηγορηματικά διέψευσε τα σενάρια πως τον εμφάνιζαν να έχει βάλει πωλητήριο στην Ξάνθη ο Χρήστος Πανόπουλος, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο πως είναι ανοιχτός να συζητήσει σε περίπτωση που υπάρξει ενδιαφέρον και πρόταση.

Μιλώντας στη «Real News», ο Χρήστος Πανόπουλος διέψευσε τα σενάρια που είχαν κυκλοφορήσει και τον ήθελαν να είναι έτοιμος να αποχωρήσει από την Ξάνθη, ξεκαθαρίζοντας πως συνεχίζει στο τιμόνι της ακριτικής ομάδας, δηλώνοντας παρόλα αυτά ανοιχτός να συζητήσεις, εφόσον προκύψει κάποιο ενδιαφέρον.

«Δεν υπάρχει τίποτα, ανοησίες είναι όλα, πρώτα ο Θεός συνεχίζω στο τιμόνι της ομάδας χωρίς να αλλάζει το παραμικρό. Βεβαίως έχω πει και στο παρελθόν ότι όλα έχουν τη τιμή τους και συνεπώς αν έρθει κάποιος και ενδιαφέρεται ζεστά για την Ξάνθη, τότε θα το δούμε. Ωστόσο το βλέπω δύσκολο αυτό, ειδικά στους καιρούς που ζούμε. Όλα τα υπόλοιπα είναι γελοιότητες και ανάξια λόγου», ανέφερε στην τοποθέτησή του ο μεγαλομέτοχος της Ξάνθης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα