«Θα δώσουμε μάχη για τον πρωταθλητή μας»

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ «ΩΡΑ ΕΥΘΥΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΚΛΑΔΙΤΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ»

«Θα δώσουμε μάχη για τον πρωταθλητή μας»

«Θα δώσουμε μάχη για τον πρωταθλητή μας»

Με επίσημη του ανακοίνωση ο συνδυασμός της αντιπολίτευσης της ΕΠΣ Κυκλάδων  «Ώρα Ευθύνης για το Κυκλαδίτικο Ποδόσφαιρο» σχολίασε την απόφαση της ΕΠΟ σχετικά με τη μη συμμετοχή του πρωταθλητή Κυκλάδων στα μπαράζ ανόδου στη Γ΄Εθνική.

Τη δέσμευση του πως θα κάνει τα πάντα έτσι ώστε ο Πρωταθλητής Κυκλάδων να λαμβάνει κανονικά μέρος στα μπαράζ ανόδου στη Γ' Εθνική, σε αντίθεση με την τελευταία απόφαση της Επιτροπής Εκτάκτων Υποθέσεων της ΕΠΟ, εξέφρασε μέσω επίσημης ανακοίνωσης ο συνδυασμός της αντιπολίτευσης της ΕΠΣ Κυκλάδων  «Ώρα Ευθύνης για το Κυκλαδίτικο Ποδόσφαιρο», καταλογίζοντας παράλληλα ευθύνες στον Πρόεδρο της ΕΠΣ, Ρένο Φρέρη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

Μετά τη δυσάρεστη , αλλά αναμενόμενη για όποιον γνωρίζει , απόφαση της ΕΠΟ , η οποία ακολουθεί άλλες προηγούμενες με το ίδιο περιεχόμενο , όπου δεν αναγνωρίζεται η σύνθεση του ΔΣ και οι αποφάσεις των επιτροπών της ΕΠΣ Κυκλάδων , το ποδόσφαιρο στις Κυκλάδες μπαίνει σε περιπέτειες.

Φυσικά θα περίμενε κανείς από την πλευρά της ΕΠΣ και κυρίως από την «παρέα της πλατείας Μιαούλη» , όπως ο πρώην Αντιπρόεδρος Α΄ κ. Φωτάκογλου ονόμαζε , να βγει κάποιος να αναλάβει την ευθύνη και να ζητήσει ένα μεγάλο συγνώμη από τα Σωματεία και κυρίως από τον Πανθηραικό που δίκαια αγωνιζόμενος εντός των αγωνιστικών χώρων στέφθηκε άξια πρωταθλητής. Δυστυχώς όμως η απάντηση ήταν η συνηθισμένη διαστρέβλωση της πραγματικότητας και το ψέμα .Κύριοι σταματήστε επιτέλους την επένδυση , για επικοινωνιακούς λόγους , στο ψέμα!!! . Κανένας από το συνδυασμό μας δεν έκανε καμιά ένσταση ώστε να μην αγωνιστεί ο πρωταθλητής μας στα μπαράζ. Αντίθετα πιέσαμε και πιέζουμε κανένα σωματείο μας να μην υποστεί οποιαδήποτε «βλάβη» , λόγω των λανθασμένων χειρισμών της ΕΠΣ. Κύριοι σταματήστε να συμβουλεύεστε λάθος ανθρώπους . Προσπαθήστε έστω μια φορά να σκεφτείτε λογικά . Είναι μεγάλο λάθος να «πληρώσει» τη δική σας ανικανότητα μια ιστορική ομάδα που κάποιοι άνθρωποι , αυτούς τους δύσκολους καιρούς , έβαλαν το χέρι βαθειά στην τσέπη και έφτιαξαν μια ομάδα κόσμημα για το Κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο. Το φωνάζαμε μήνες τώρα ότι υπήρχε πρόβλημα. Σας το είπε προσωπικά ο ίδιος ο Πρόεδρος της ΕΠΟ. Εσείς μη θέλοντας να αποδεχτείτε το καταστατικό , που εσείς υπογράψατε και ακολουθώντας τις συμβουλές κάποιων ειδικών συμβούλων φτάσατε στο σημερινό αποτέλεσμα. Είστε ο μοναδικός υπεύθυνος κ. Φρέρη για το ότι συμβαίνει σήμερα στο Κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο. Το οδηγήσατε ηθελημένα ή όχι ( λόγω άγνοιας) στον πάτο. Μπράβο σας!!!!

Στο δια ταύτα. Επειδή εμείς δεν επιθυμούμε με τίποτα να πληρώσει ένα Σωματείο τη δική σας ανικανότητα σας καλούμε άμεσα :

  1. Την προκήρυξη των εκλογών με βάσει το καστατικό μας , ώστε η ΕΠΣ Κυκλάδων να αποκτήσει νόμιμο ΔΣ , και

  2. Συναινετική παρέμβαση στην ΕΠΟ , ώστε ο πρωταθλητής Κυκλάδων Πανθηραικός να συμμετέχει κανονικά στα μπαράζ ανόδου στη Γ΄Εθνική κατηγορία.

«ΩΡΑ ΕΥΘΥΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΚΛΑΔΙΤΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ»

ΥΣ. Εμείς δεσμευόμαστε, ακόμα και αν εσείς συνεχίστε την ίδια τακτική, ότι θα δώσουμε τη δική μας μάχη να δούμε τον πρωταθλητή μας να αγωνίζεται στα μπαράζ και είμαστε σίγουροι, πως θα τον καμαρώσουμε και στη Γ΄Εθνική.

Best of internet