Καρυπίδης: «O Άρης θα βρίσκεται στη Superleague σε ένα χρόνο από τώρα»

Καρυπίδης: «O Άρης θα βρίσκεται στη Superleague σε ένα χρόνο από τώρα»

Gazzetta team
Καρυπίδης: «O Άρης θα βρίσκεται στη Superleague σε ένα χρόνο από τώρα»

bet365

Βέβαιος πως ο Άρης θα εξασφαλίσει χωρίς προβλήματα την άδεια συμμετοχής του στο νέο πρωτάθλημα της Football League, εμφανίστηκε Θόδωρος Καρυπίδης, εκφράζοντας παράλληλα και την αισιοδοξία του πως οι «κιτρινόμαυροι» σε ένα χρόνο θα βρίσκονται και πάλι στη Super League. Σε επαφές με εταιρεία από την Κίνα για τη Βέροια.

Τη σιγουριά του πως ο Άρης θα πάρει κανονικά την άδεια συμμετοχής στη Football League της νέας αγωνιστικής περιόδου εξέφρασε ο Θόδωρος Καρυπίδης μιλώντας στη «Real News», ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στη διάδοχη κατάσταση στη Βέροια και στις επαφές του με εταιρεία από την Κίνα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη «Real News»:

«Ο Άρης θα πάρει κανονικά άδεια συμμετοχής και του χρόνου τέτοια εποχή θα είναι στη Super League. Αρχικά, ο στόχος μας ήταν διπλός, η εκκαθάριση της ομάδας και η άνοδός της. Δεν θα πανηγυρίσω επειδή ο Άρης ανέβηκε φέτος στη Football League ή επειδή του χρόνου θα αγωνίζεται στη Super League. Aυτά είναι αυτονόητα πράγματα για μια ομάδα με την ιστορία και τον κόσμο της. Το μόνο που με φόβιζε είναι ότι δεν είχα χρόνο να ασχοληθώ περισσότερο, όμως, δόξα τω Θεώ, όλα πήγαν καλά. Σε δέκα ημέρες η εκκαθάριση θα τελειώσει και ο Άρης θα αγωνίζεται απρόσκοπτα στην κατηγορία, την παρουσία του στην οποία κέρδισε με το σπαθί του και τον αγώνα του».

Για την παρουσία του στη Βέροια: «Όσο για τη Βέροια, κοιτάξτε, ζω εκεί και θέλω να τη βλέπω πάντοτε να προοδεύει. Έχω αποφασίσει να αποσυρθώ και όπου μπορώ να βοηθήσω. Η διάδοχη κατάσταση είναι εξασφαλισμένη και θα την οδηγήσει σε ακόμη μεγαλύτερες ημέρες. Πρόκειται για μια εταιρεία από το εξωτερικό, από την Κίνα συγκεκριμένα, και σε λίγες ημέρες θα μπορούμε να πούμε περισσότερα».

Για τα περί πτώχευσης της εταιρείας του: «Δεν υπάρχει κανένα λουκέτο, πριν από δύο χρόνια είχαμε παραλάβει την Αρβανιτίδης Α.Ε. με 130 εκατομμύρια ευρώ χρέη, το ύψος των οποίων σήμερα έχουμε μειώσει κατά πολύ. Καμία εταιρεία μου δεν θα κλείσει και μένει μόνο να ρυθμίσουμε τις οφειλές σε ΙΚΑ και εφορία μέσω του άρθρου 99».

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα