Γκολ-ποίημα από το τελευταίο απόκτημα της Λίβερπουλ! (vid)

Γκολ-ποίημα από το τελευταίο απόκτημα της Λίβερπουλ! (vid)

Gazzetta team
Γκολ-ποίημα από το τελευταίο απόκτημα της Λίβερπουλ! (vid)

bet365

Ο Μάρκο Γκρούγιτς θα αγωνίζεται από τη νέα αγωνιστική περίοδο στη Λίβερπουλ και απέναντι στην Βοϊβοντίνα ο 19χρονος μέσος του Ερυθρού Αστέρα πέτυχε ένα εξαιρετικό γκολ έπειτα από ατομική προσπάθεια, δικαιολογώντας την επιλογή του Γίργκεν Κλοπ.

Ο 19χρονος μέσος του Ερυθρού Αστέρα, Μάρκο Γκρούγιτς, έγινε τον Ιανουάριο το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα της εποχής Γίργκεν Κλοπ στη Λίβερπουλ, με τους Reds να βγάζουν από τα ταμεία τους περισσότερα από 5 εκατομμύρια ευρώ, προκειμένου να κλείσουν την συμφωνία.

Ο Γκρούγιτς θα ενσωματωθεί το καλοκαίρι στο ρόστερ της Λίβερπουλ, καθώς παρέμεινε με τη μορφή δανεισμού στη Σερβία, όπου πριν από μερικές ημέρες κατέκτησε και μαθηματικά το πρωτάθλημα με τον Ερυθρό Αστέρα.

Μάλιστα, στην αναμέτρηση του Σαββάτου (6/5) απέναντι στη Βοϊβοντίνα για τα πλέι-οφς του πρωταθλήματος, παρά την ήττα του Ερυθρού Αστέρα με 3-1, το νέο απόκτημα της Λίβερπουλ έκλεψε την παράσταση, καθώς πέτυχε ένα πολύ όμορφο γκολ, έπειτα από εξαιρετική ατομική ενέργεια και... «τούνελ» στον αντίπαλο αμυντικό, δικαιολογώντας τη φήμη που τον ακολουθεί και την πίστη του Κλοπ στο ταλέντο και τις δυνατότητες του.

Παράλληλα, στον συγκεκριμένο αγώνα ο Γκούγιτς σε ηλικία 19 ετών και 36 ημερών φόρεσε για πρώτη φορά και το περιβραχιόνιο του αρχηγού της πρώτης ομάδας, δείγμα της μεγάλης εμπιστοσύνης των Πρωταθλητών Σερβίας προς το πρόσωπό του.

 

Τελευταία Νέα