Οι καλύτερες στιγμές του Ερνάνι με τα «ερυθρόλευκα» (vid)

Οι καλύτερες στιγμές του Ερνάνι με τα «ερυθρόλευκα» (vid)

Gazzetta team
Οι καλύτερες στιγμές του Ερνάνι με τα «ερυθρόλευκα» (vid)

bet365

Η σεζόν για τον Ολυμπιακό βρίσκεται πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της και ο εξτρέμ των «ερυθρολεύκων», Ερνάνι, που αναμένεται να επιστρέψει στην Πόρτο μετά τη λήξη του δανεισμού του, «ανέβασε» ένα βίντεο με τις καλύτερες στιγμές του μέσα στη χρονιά.

Με λίγες ημέρες να απομένουν ακόμα μέχρι και το επίσημο φινάλε της αγωνιστικής περιόδου για τον Ολυμπιακό, ο Ερνάνι, «ανέβασε» στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ένα βίντεο με συγκεντρωμένες τις καλύτερες στιγμές του με τα «ερυθρόλευκα».

Ο τελικός του Κυπέλλου θα είναι το τελευταίο επίσημο παιχνίδι της σεζόν για τον Ολυμπιακό, με τον 24χρονο Πορτογάλο να μετρά 8 γκολ και 7 ασίστ σε 25 συμμετοχές με τους Πειραιώτες και να φαίνεται πως ήδη αναζητά το μελλοντικό σταθμό στην καριέρα του, καθώς μετά τη λήξη του δανεισμού του στους Πρωταθλητές Ελλάδας θα επιστρέψει στην Πόρτο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα