H κούπα στον ουρανό του Λέστερ! (vids, pics)

Gazzetta team
H κούπα στον ουρανό του Λέστερ! (vids, pics)

bet365

Το ποδοσφαιρικό θαύμα ολοκληρώθηκε και ο Βισάι, με τον Ρανιέρι και την παρέα του Βάρντι σήκωσαν ψηλά την κούπα ενός απίθανου τίτλου! Μεθυσμένη πολιτεία το Λέστερ.

Είναι μαγικό, απίθανο, μοναδικό, είναι θαύμα! Η Λέστερ σήκωσε την κούπα της Premier League και το King Power ζει ανεπανάληπτες στιγμές. Ο Ρανιέρι, ο Βάρντι, ο Μαχρέζ και η παρέα τους αποθεώθηκαν και το «Ολε, Ολε» ακούστηκε σε όλη την πόλη του Λέστερ που δεν θα ξεχάσει ποτέ την 7η Μαΐου!

Μαζί τους και ο τεράστιος πρωταγωνιστής, ο πρόεδρος, Βισάι που μπήκε ανάμέσα στους Μπλε για να γιορτάσει το τρελό επίτευγμα!

Στις ατάκες του Ρανιέρι απεικονίζεται η φετινή Λέστερ «Ηταν μια πολύ διαφορετική σεζόν, ο κόσμος όμως ονειρεύεται, πρέπει να συνεχίσει να ονειρεύεται...Είναι φανταστικό αυτό που ζούμε. Οι φίλαθλοι είναι απίστευτοι. Μας έδωσαν την ώθηση που θέλαμε. Ηταν μια καταπληκτική στιγμή για μένα. Είναι κάτι το ιδιαίτερο για μένα, πάντα πίστευα, αργά ή γρήγορα θα κερδίσω έναν τίτλο. Είναι μια τρελή σεζόν» τόνισε ο Ιταλός που έφτασε τις 99 νίκες στην Premier League.

Πέντε τίτλους έχει κατακτήσει ο Πέτερ Σμάιχελ στο Νησί, αλλά σήμερα έζησε την πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής του, αφού είδε τον Κάσπερ να σηκώνει την κούπα. Μπήκε στο γήπεδο και άρχισε να τον φωτογραφίζει. Μάλιστα, πήρε στην αγκαλιά του και τον εγγονό του, μελλοντικό κάτοχο της Premier. «Δεν μπορώ να πιστέψω πως στέκομαι εδώ. Είναι φανταστικό, είναι ένα απίθανο τρόπαιο. Δείξαμε χαρακτήρα και καταφέραμε να κάνουμε το όνειρο μας πραγματικότητα» είπε ο Κάσπερ Σμάιχελ.

«Είναι η καλύτερη στιγμή της ζωής μου, δεν μπορώ να το περιγράψω με λέξεις. Αγνοήσαμε τα πάντα, κοιτούσαμε την ομάδα μας, κάναμε τη δουλειά μας. Το κλίμα είναι απίθανο. Είμαστε μια γροθιά, κάνουμε τα πάντα μαζί, δεν υπάρχουν εγωισμοί» τόνισε ο αρχηγός της ομάδας, Μόργκαν.

«Είναι καταπληκτικό το τι έχουμε κάνει. Το απολαμβάνουμε με τις οικογένειές μας. Είναι φανταστικό, δεν έχω λόγια. Οι οπαδοί μας είναι απίστευτοι. Τα πάντα γι αυτούς. Είμαι πολύ χαρούμενος και υπερήφανος» πρόσθεσε ο Ριγιάντ Μαχρέζ.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα