ΠΑΟΚ: Τελειώματα εν κινήσει (vid & pics)

ΠΑΟΚ: Τελειώματα εν κινήσει (vid & pics)

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Τελειώματα εν κινήσει (vid & pics)

bet365

Ο Βλάνταν Ίβιτς και οι παίκτες του δούλεψαν στα τελειώματα των φάσεων και μάλιστα να εκτελούν τους τερματοφύλακες εν κινήσει με αποτέλεσμα όπως θα δείτε και στο βίντεο να έχουμε εντυπωσιακές φάσεις.

Οι παίκτες του Δικεφάλου, μετά το ρεπό της Παρασκευής, επέστρεψαν στο γήπεδο με το βλέμμα τους στραμμένο στο ματς με την ΑΕΚ. Το πρόγραμμα αφορούσε κυρίως την κυκλοφορία της μπάλας σε μικρό χώρο και το transition game, ενώ υπήρχαν και ασκήσεις για τα τελειώματα των φάσεων. Το πρόγραμμα αφορούσε κυρίως την κυκλοφορία της μπάλας σε μικρό χώρο και το transition game, ενώ υπήρχαν και ασκήσεις για τα τελειώματα των φάσεων. Έμφαση δόθηκε στα τελειώματα, με τους ποδοσφαιριστές να εκτελούν στην κίνηση τους τερματοφύλακες μετά από γεμίσματα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα