Στην πρεμιέρα του τουρνουά Ποδοτένις οι Βελλίδης και Σιόντης (pics)

Gazzetta team
Στην πρεμιέρα του τουρνουά Ποδοτένις οι Βελλίδης και Σιόντης (pics)

bet365

Το παρών στην πρώτη μέρα του 1ου Τουρνουά Ποδοτένις που γίνεται στην Βέροια έδωσαν οι Μάρκος Βελλίδης και Στέφανος Σιόντης...

Την ευκαιρία να δουν κάτι διαφορετικό έχουν οι κάτοικοι της Βέροιας. Στην πόλη τους από την Παρασκευή, διοργανώνεται το πρώτο τουρνουά Ποδοτένις με την συμμετοχή πολλών ομάδων. Συγκεκριμένα, στην πλατεία Δημαρχείου, έχουν στηθεί δύο γήπεδα και οι ομάδες που έχουν δηλώσει συμμετοχή άρχισαν ήδη να διεκδικούν το τρόπαιο του τουρνουά!

Στην πρώτη μέρα βρέθηκε πολύς κόσμος ώστε να παρακολουθήσει τους αγώνες, μεταξύ των οποίων και δύο ποδοσφαιριστές από τον ΠΑΟΚ και την Βέροια. Συγκεκριμένα, ανάμεσα στον κόσμο βρέθηκαν ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, Μάρκος Βελλίδης και ο αμυντικός της Βέροιας, Στέφανος Σιόντης.

*Οι φωτογραφίες είναι από το sportsup.gr

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα