Ένα ματς ελπίδας για τους πυρόπληκτους (pics)

Ένα ματς ελπίδας για τους πυρόπληκτους (pics)

Gazzetta team
Ένα ματς ελπίδας για τους πυρόπληκτους (pics)

bet365

Όταν Ολυμπιακός και Ερυθρός Αστέρας ένωσαν τις δυνάμεις τους για την ανακούφιση των πυρόπληκτων.
Η σχέση του Ολυμπιακού με τον Ερυθρό Αστέρα είναι πολύ δυνατή. Μάλιστα, όσο περνούν τα χρόνια δυναμώνει. Και δυναμώνει γιατί οι δύο σύλλογοι έχουν τους ίδιους υψηλούς στόχους αλλά, ταυτόχρονα, και κοινές κοινωνικές ευαισθησίες. Το 1994 ο Ολυμπιακός στάθηκε δίπλα στον σέρβικο λαό με το ιστορικό φιλικό στο Βελιγράδι εν καιρώ πολέμου. Το 2007 ήταν η σειρά των Σέρβων να ανταποδώσουν. Η διοίκηση του Αστέρα δέχθηκε άμεσα και με μεγάλη χαρά την πρόσκληση του Ολυμπιακού για φιλικό στο «Γ. Καραϊσκάκης» προκειμένου να ενισχυθούν οι πυρόπληκτοι των καταστροφικών πυρκαγιών στην Πελοπόννησο και την περιοχή της Ζαχάρως στην Ηλεία.
Λίγο πριν από τη λήξη εκείνου του σπουδαίου (για τον χαρακτήρα του) αγώνα ανακοινώθηκε από τα μεγάφωνα ότι το ποσό που συγκεντρώθηκε από τα εισιτήρια που διατέθηκαν έφτασε τα 302.000 ευρώ. Ήταν αναμφίβολα σημαντική ανακούφιση για εκατοντάδες ανθρώπους που «χτυπήθηκαν» από την λαίλαπα των πυρκαγιών. Ο Ολυμπιακός και ο Ερυθρός Αστέρας απέδειξαν για μία ακόμη φορά τις κοινωνικές τους ευαισθησίες δίνοντας ελπίδα σε ανθρώπους που την είχαν τόση μεγάλη ανάγκη. Μάλιστα, πριν την έναρξη εκείνης της αναμέτρησης είχε τηρηθεί και ενός λεπτού σιγή για τα θύματα των πυρκαγιών, ενώ το δικό της μήνυμα είχε στείλει και η Θύρα 7 που σήκωσε πανό με το εξής περιεχόμενο: «Τα όμορφα χωριά... καίγονται είτε από πολέμους είτε από εμπρησμούς. Ως πότε και γιατί;».
Για την ιστορία και μόνο, ο Ολυμπιακός κέρδισε 2-1 χάρη σε γκολ των Νούνιες και Λούα Λούα ενώ ο φιλοξενούμενος Αστέρας είχε προηγηθεί με τον Μίλιαγιτς. Οι ερυθρόλευκοι είχαν παραταχθεί ως εξής: Σηφάκης, Πάντος, Σέζαρ, Λαμπρόπουλος, Ντομί, Γκαλέτι (45’ Βασιλογιάννης), Στολτίδης (84’ Κατσικογιάννης), Μενδρινός (62’ Τζόρτζεβιτς), Αρτσούμπι, Νούνιες (Λούα Λούα) και Κοβάσεβιτς. Δείτε πιο κάτω φωτό που έχουν αναρτήσει σήμερα στα social media τους οι ερυθρόλευκοι για το ματς της Κυριακής.

Μετράμε στιγμές... #olympiacos #gate7 #orthodoxbrothers #delije

A photo posted by @karapapas on

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα