Τα δεδομένα για την ΕΠΣ Κυκλάδων!

Gazzetta team
Τα δεδομένα για την ΕΠΣ Κυκλάδων!

bet365

Η ΕΠΣ Κυκλάδων είναι μία ακόμα Ένωση που αντιμετωπίζει εσωτερικά προβλήματα και αυτό μπορεί να επηρεάσει τις ομάδες της. Διαβάστε στο Gazzetta.gr όλο το ρεπορτάζ.

Η ΕΠΟ αποφάσισε να μην αναγνωρίζει το υπάρχον Δ.Σ. της ΕΠΣ Κυκλάδων και τις όποιες αποφάσεις του αλλά και τις αποφάσεις των αρμοδίων οργάνων της μέχρις ότου τελεσιδικήσει η υπόθεση στο διαιτητικό δικαστήριο. Και εάν παραξενεύει ορισμένους το πως στην συνάντηση των εκτάκτων θεμάτων της Ομοσπονδίας τέθηκε τέτοιο ζήτημα ήταν γιατί ήδη υπήρχε φάκελος και αρνητική γνωμοδότηση του νομικού επιτελείου της Ομοσπονδίας για το εν λόγω θέμα.

Μεταξύ άλλων στο υπάρχον Δ.Σ. είχαν συμπληρωθεί κάποια μέλη του χωρίς να γίνουν εκλογές. Σύμφωνα με τα όσα γνωρίζουν στην ΕΠΟ - και ενώ από τον Φεβρουάριο ο Γιώργος Γκιρτζίκης είχε κάνει δηλώσεις πως δεν αναγνωρίζει την υπάρχουσα διοίκηση - ο πρόεδρος της ΕΠΣ κ. Φρέρης φέρεται να έχει πει στο Δ.Σ. πως "εάν υπάρξει πρόβλημα με οποιεσδήποτε από τις ομάδες μας την επόμενη ημέρα θα προκυρήξω εκλογές".

Στον Πανθηραϊκό που έχει διασφαλίσει την συμμετοχή του στα μπαράζ ανόδου για την Γ' Εθνική σήμανε... συναγερμός! Και αυτό διότι μία τέτοια εξέλιξη μπορεί να επηρεάσει την συμμετοχή του. Από την ΕΠΟ αυτό που τόνιζαν για το συγκεκριμένο θέμα είναι πως θα ξεκαθαριστεί την Δευτέρα, διότι εάν για παράδειγμα υπάρχει επικύρωση βαθμολογίας από την ΕΠΣ για τον Πανθηραϊκό πως θα μπορεί να αναγνωριστεί στην παρούσα φάση από την Ομοσπονδία; Είναι σαφές πάντως πως έχει δημιουργηθεί πρόβλημα αλλά και μπέρδεμα με περιπτώσεις ομάδων που διεκδικούν άνοδο, όπως είναι ο Πανθηραϊκός. Μία ομάδα με πολύ μεγάλο μπάτζετ, που οι άνθρωποί της έχουν επενδύσει πολλά για να την δουν να πετυχαίνει.

 

Τελευταία Νέα