Τσεκάρει Σουάρες ο Πανιώνιος (vid)

Gazzetta team
Τσεκάρει Σουάρες ο Πανιώνιος (vid)

bet365

Τον 21χρονο στόπερ της Κίλμες, Λούκας Σούαρες, τσεκάρει ο Πανιώνιος, σύμφωνα με ιταλικό δημοσίευμα.

Στον Πανιώνιο ετοιμάζονται για μία διαφορετική σεζόν από τις προηγούμενες, αφού αυτή τη φορά εξασφαλίστηκε η αδειοδότηση. Έτσι, φαίνεται ότι οι «κυανέρυθροι» έχουν αρχίσει, ήδη το... ψάξιμο για την ενίσχυσή τους στο μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού. Συγκεκριμένα, η ιταλική ιστοσελίδα tuttomercatoweb αναφέρει ότι εξετάζουν σοβαρά την περίπτωση του Λούκας Σουάρες.

Ο λόγος για τον 21χρονο στόπερ της Κίλμες, ο οποίος θεωρείται πολύ εξελίξιμος και αναζητεί την ομάδα που θα του δώσει τη δυνατότητα να πάρει παιχνίδια στα πόδια του. Πάντως, αυτή τη στιγμή προέχουν τα πλέι οφ για τον σύλλογο της Νέας Σμύρνης, όπου θα επιδιώξει να πάρει το καλύτερο δυνατό εισιτήριο για τη συμμετοχή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Για τα επερχόμενα πλέι οφ προετοιμάζονται στον Πανιώνιο. Στο 4.00 στη Vistabet, η νίκη των «κυανέρυθρων» επί του Παναθηναϊκού, την Τετάρτη.

Το who is who

Ο Λούκας Ματίας Σουάρες Σκαλαρέα, όπως είναι το πλήρες όνομά του, γεννήθηκε στις 17 Μαρτίου 1995 στην πόλη Ρίο Κουάρδο της Αργεντινής και έχει ύψος 1,82μ. Εκτός από τη θέση του στόπερ, μπορεί να αγωνιστεί και στο αριστερό άκρο της άμυνας, ενώ από το 2014 είναι μέλος της πρώτης ομάδας της Κίλμες.

Ωστόσο, δεν έχει χρόνο συμμετοχής και αναζητεί την ομάδα που θα του δώσει την ευκαιρία να το πράξει αυτό και να εξελιχθεί. Επίσης, είναι και διεθνής με την Εθνική Κ20 της χώρας του, με την οποία έχει αγωνιστεί σε 4 παιχνίδια.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα