Ο Λάππας, ο Γκαλίνοβιτς και ο Αγριογιάννης

Ο Λάππας, ο Γκαλίνοβιτς και ο Αγριογιάννης

Gazzetta team
Ο Λάππας, ο Γκαλίνοβιτς και ο Αγριογιάννης

bet365

Ο Βαγγέλης Λάππας αποτελεί παρελθόν από το προπονητικό επιτελείο του Παναθηναϊκού. Προσωρινά αναλαμβάνει ο Γκαλίνοβιτς. Η ιδανική επιλογή του Αγριογιάννη.

Αλλαγή στο τεχνικό τιμ του Παναθηναϊκού λίγο πριν το φινάλε της σεζόν, καθώς με απόφαση του Αντρέα Στραματσόνι ο Βαγγέλης Λάππας αποτελεί παρελθόν. Ο προπονητής τερματοφυλάκων χρεώνεται την έλλειψη προόδου στους πορτιέρο του συλλόγου και την θέση του μέχρι το καλοκαίρι αναλαμβάνει ο Μάριο Γκαλίνοβιτς που τα τελευταία χρόνια ανήκει στο δυναμικό του συλλόγου.

Από κει και πέρα, η μόνιμη λύση είτε θα έρθει στο τέλος της χρονιάς από τον Ιταλό τεχνικό είτε θα επιστρέψει ο Παναγιώτης Αγριογιάννης, η δοκιμασμένη λύση των περασμένων ετών που μόνο θετικά αποτελέσματα έφερε στους πορτιέρο του «τριφυλλιού» και η περυσινή αποχώρηση του προκάλεσε απορία λόγω της εξαιρετικής δουλειάς που έκανε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα