«Ζεστό» ενδιαφέρον για τις σουίτες της Λεωφόρου

«Ζεστό» ενδιαφέρον για τις σουίτες της Λεωφόρου

«Ζεστό» ενδιαφέρον για τις σουίτες της Λεωφόρου

Αρκετοί-οικονομικά ισχυροί- φίλοι του Παναθηναϊκού έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για αγορά εισιτηρίων διαρκείας στις νέες σουίτες του «Απόστολος Νικολαϊδης». Σημαντικά έσοδα για το «τριφύλλι».  

Την Δευτέρα το μεσημέρι ο Γιάννης Αλαφούζος... σφυρίζει την έναρξη της καμπάνιας για την νέα Λεωφόρο, σε συνέντευξη Τύπου όπου θα αναλύσει το πλάνο για την ανακατασκευή της ιστορικής έδρας, του σπιτιού του Παναθηναϊκού. Μεταξύ άλλων θα αναφερθεί και στις σουίτες του «Απόστολος Νικολαϊδης», οι οποίες θα κατασκευαστούν εκεί που βρίσκονται τώρα οι βόρειες σειρές των επισήμων στην Θύρα 3.

Όπως έχει γίνει γνωστό, θα πρόκειται για 14 σουίτες, όπου κάθεμιά θα μπορεί να φιλοξενήσει περίπου δέκα άτομα. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ όλο αυτό το διάστημα βρίσκεται σε επαφή με οικονομικά ισχυρούς φίλους του συλλόγου και έχει πάρει αρκετές θετικές απαντήσεις για αγορά εισιτηρίων διαρκείας σε αυτές τις vip θέσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, θα πρόκειται για πακέτα διετίας και στο «πράσινο στρατόπεδο» ευελπιστούν πως οι σουίτες θα φέρουν ένα πολύ σημαντικό ποσό στα ταμεία του συλλόγου, πάνω από 1 εκατομμύριο ευρώ σε διετή ορίζοντα...

Best of internet