Ατελείωτο πάρτι στο Λέστερ! (vids+pics)

Gazzetta team
Ατελείωτο πάρτι στο Λέστερ! (vids+pics)

bet365

To πάρτι... άρχισε νωρίς για τη Λέστερ, με τους οπαδούς τους να ετοιμάζονται για φιέστα και να ζουν από νωρίς το όνειρό τους!

Όλα είναι έτοιμα για το πάρτι τίτλου των «Αλεπούδων»! Η Κούπα βρίσκεται στο King Power Stadium, στο οποίο δεν θα πέφτει... καρφίτσα και όλοι είναι έτοιμοι για ένα πάρτι χωρίς προηγούμενο!

Όλη η πόλη ζει και αναπνέει στους ρυθμούς της ομάδας του Ρανιέρι, έχοντας ξεκινήσει από νωρίς τη φιέστα, η οποία θα ολοκληρωθεί με την απονομή. Στους δρόμους και τα μαγαζιά του Λέστερ το μπλε είναι... παντού!

Φυσικά, ο Ταϊλανδός ιδιοκτήτης Βισάι έχει φροντίσει να κεράσει μπύρα όλον τον κόσμο που θα βρεθεί στο γήπεδο για το ματς με την Έβερτον. Στα Ανατολικά Μίντλαντς έχουν ταξιδεύσει και αρκετοί Ιταλοί, εντός και εκτός Νησιού, προκειμένου να δουν τον Ρανιέρι να σηκώνει την κούπα!

Η παρέλαση εορτασμού του τίτλου έχει ήδη προγραμματιστεί για τις 16 Μαΐου, με το κλασικό ανοιχτό λεωφορείο και αναμένεται... ρεκόρ προσέλευσης!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα