Μιλιβόγεβιτς: «Θα είναι ένα φανταστικό παιχνίδι»!

Μιλιβόγεβιτς: «Θα είναι ένα φανταστικό παιχνίδι»!

Gazzetta team
Μιλιβόγεβιτς: «Θα είναι ένα φανταστικό παιχνίδι»!

bet365

Ο Λούκα Μιλοιβόγεβιτς μίλησε για το φιλικό του Ολυμπιακού με τον Ερυθρό Αστέρα, τονίζοντας ότι θα γίνει ένα σπουδαίο ματς, που θα γεμίσει συναισθήματα.

Συγκεκριμένα είπε ο Σέρβος μέσος στην επίσημη ιστοσελίδα του Ολυμπιακού:

«Πρόκειται για μία ιδιαίτερη συγκυρία για εμένα. Αγαπώ τον Ερυθρό Αστέρα, όπως αγαπώ και τον Ολυμπιακό! Έχω τονίσει πολλές φορές πως το κόκκινο και το λευκό είναι τα χρώματά μου και το γεγονός ότι θα παίξω με τον Ολυμπιακό στο “Μαρακανά” με κάνει διπλά χαρούμενο! Δεν ξεχνώ όσα μου πρόσφερε ο Ερυθρός Αστέρας, ενώ είναι ευγνώμων για όσα μου προσφέρει τώρα ο Ολυμπιακός», τόνισε αρχικά, για να συνεχίσει και να κλείσει λέγοντας:

«Το να βρεθώ στη Σερβία, στο Βελιγράδι, έστω και για μία ημέρα, για αυτό το σπουδαίο ματς, με γεμίζει συναισθήματα. Ο Ολυμπιακός και ο Ερυθρός Αστέρας είναι δύο ομάδες, οι οποίες συνδέονται με δυνατή φιλία, είμαστε αδέρφια. Ανυπομονώ να παίξω αυτό το φιλικό, μπροστά σε φιλάθλους του Ολυμπιακού, αλλά και του Ερυθρού Αστέρα. Θα είναι ένα φανταστικό παιχνίδι»!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα