Για 15/5 ο τελικός του Κυπέλλου

Gazzetta team
Για 15/5 ο τελικός του Κυπέλλου

bet365

Η ΕΠΟ αποφάσισε τελικά να γίνει ο τελικός Κυπέλλου την Κυριακή 15/5 στο γήπεδο του ΟΑΚΑ. Ξεκινάνε κανονικά τα πλέι οφ. Το... μπλοκάρισμα στην ΕΠΣ Κυκλάδων. Τι συζητήθηκε.

Στην επιτροπή εκτάκτων θεμάτων της ΕΠΟ αποφασίστηκε η ημερομηνία του τελικού να είναι στις 15/5. Πάλι στο ΟΑΚΑ και με τους ίδιους όρους. Δηλαδή ισχύει ό,τι και στην περίπτωση που είχαμε σήμερα το ματς. Δηλαδή 392 προσκλήσεις (310 που συμφωνήθηκαν συν αυτές που θα πάρουν οι παίκτες των 2 ομάδων για τις οικογένειές τους) ενώ για τον ορισμό του διαιτητή και των βοηθών του αναμένεται νέος ορισμός από την ΚΕΔ.

Βέβαια, η ημερομηνία αυτή οδηγεί τη 2η αγωνιστική των πλέι οφ σε άλλη ημερομηνία (θα ξεκινήσουν κανονικά στις 11/5).

Επίσης, θα πρέπει να δούμε και ποια θα είναι η στάση του Σταύρου Κοντονή στην περίπτωση που επιμείνει η ΕΠΟ στο να σφυρίξει τον τελικό με ίδιους βοηθούς που ορίστηκαν την Πέμπτη ο Σιδηρόπουλος.

Αυτή τη στιγμή το μόνο που απομένει είναι να ενημερωθεί η FIFA και εν συνεχεία θα υπάρξει σχετική ενημέρωση στην επίσημη ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας.

Φυσικά, ενημέρωση για το θέμα θα πρέπει να λάβουν τόσο οι άνθρωποι του ΟΑΚΑ, όσο και εκείνοι των Ολυμπιακού και ΑΕΚ καθώς κι ο ΟΤΕ TV που έχει τα δικαιώματα για το Κύπελλο.

Μέσα στο Δ.Σ. επίσης σχολιάστηκε ότι ο Κοντονής "κυνηγάει" το ποδόσφαιρο, μιας και την ίδια στιγμή τα πλέι οφ στο μπάσκετ μεταξύ των ίδιων ομάδων (Ολυμπιακός και ΑΕΚ) διεξάγονται κανονικά. Τι θα γίνει στην περίπτωση που ο Σταύρος Κοντονής μπλοκάρει ξανά τη διεξαγωγή του τελικού; Τότε, όλα θα είναι ανοιχτά με την ΕΠΟ να δείχνει να έχει την πρόθεση να αφήσει τον Υφυπουργό να πάρει πάνω του το Grexit.

Μαζί και την ευθύνη για την μη διεξαγωγή του Κυπέλλου αλλά και ότι γίνει μετά στα πλέι οφ. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, το κλιμάκιο της FIFA και της UEFA να έρθει ξανά στην χώρα μας και άμεσα για τον λόγο αυτό. Όλα αυτά, βέβαια, ανάλογα με τις εξελίξεις και τις τυχόν αντιδράσεις υπάρξουν.

Πάντως για τα πλέι οφ ήδη φέρεται να αντιδρούν ορισμένοι σε σχέση με τον νέο προγραμματισμό. Κυρίως ο Παναθηναϊκός...

Όσον αφορά στην ΕΠΣ Κυκλάδων, η ΕΠΟ (σ.σ. όπως αποφασίστηκε στην ίδια συνάντηση) δεν αναγνωρίζει τις όποιες αποφάσεις πάρει το υπάρχον Δ.Σ. μέχρι να αποφασίσει το διαιτητικό δικαστήριο για την σύνθεση του τωρινού συμβουλίου, γιατί υπό μία έννοια η τωρινή σύνθεσή του θεωρείται παράτυπη. Άρα μέχρι να ξεκαθαρίσει η κατάσταση τα... αυτιά της ΕΠΟ είναι... κλειστά προς την εν λόγω ΕΠΣ.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα