ΠΑΟΚ: Μπήκε με την ομάδα ο Μπερμπάτοφ!

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Μπήκε με την ομάδα ο Μπερμπάτοφ!

bet365

Καλά τα νέα για τον ΠΑΟΚ και τον Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ. Ο Βούλγαρος ακολούθησε ένα μέρος της σημερινής προπόνησης της ομάδας.

Ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, που απουσίαζε από τις 14 Φεβρουαρίου και τον τραυματισμό του αγώνα με τον Ηρακλή, επέστρεψε σήμερα σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης, ακολουθώντας ένα σημαντικό κομμάτι, μαζί με την υπόλοιπη ομάδα, όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Αν και είναι πολύ νωρίς, η επιστροφή του στην αποστολή και στη δράση υπολογίζεται για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό για την 2η αγωνιστική των πλέι οφ, με λίγες πιθανότητες να είναι και στην αποστολή του πρώτου αγώνα με την ΑΕΚ.

Να αρχίσει με το δεξί τις υποχρεώσεις του στα πλέι οφ θέλει ο ΠΑΟΚ, που φιλοξενεί την ΑΕΚ για την πρώτη αγωνιστική. Στο 2.00 προσφέρει η Interwetten τη νίκη της ομάδας του Ιβιτς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα