Ο Μάτος ξέρει καλά τον ΠΑΟΚ (videos)

Ο Μάτος ξέρει καλά τον ΠΑΟΚ (videos)

bet365

Δύο φορές έχει αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ ο Λέο Μάτος, ο οποίος θα αποτελέσει την πρώτη μεταγραφική ενίσχυση του «Δικεφάλου» για τη νέα σεζόν.

Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής, που δεν ήρθε στη Θεσσαλονίκη το προηγούμενο 48ωρο, αναμένεται να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ, αμέσως μετά το τέλος των πλέι οφ, αφού κι ο ίδιος έχει ολοκληρώσει το τυπικό μέρος της λύσης του συμβολαίου του με την Ντνίπρο από την οποία αποχώρησε λόγω των τεράστιων οικονομικών προβλημάτων.

Ο 30χρονος «φουλ μπακ» εκτός από τον Λούμπος Μίχελ, με τον οποίο έχει κάνει όλες τις επαφές, ξέρει πολύ καλά τον ΠΑΟΚ, καθώς αγωνίστηκε και στα δύο φιλικά παιχνίδια, που έδωσε ο Δικέφαλος με αντίπαλο την Ντνίπρο, το καλοκαίρι του 2014 και του 2015,επί ολλανδικού εδάφους.

ΠΑΟΚ και Ντνίπρο μοιράστηκαν τις νίκες. Το 2014 κέρδισε η ουκρανική ομάδα και ένα χρόνο αργότερα ο Δικέφαλος, με τις δύο ομάδες να προετοιμάζονται την ίδια περίοδο σε κοντινές περιοχές της Ολλανδίας.

Με πολύ καλύτερη παρουσία και συμμετοχή σ’ ολόκληρο το 90λεπτο, ο Μάτος είχε ξεχωρίσει στο φιλικό του 2014, όταν και έκανε τις πρώτες ανεπίσημες εμφανίσεις με την ομάδα από το Ντνιπροπετρόφσκ.

Σ’ εκείνο το φιλικό ο ΠΑΟΚ του Αναστασιάδη ακόμα έψαχνε να βρει τα πατήματά της και δεν παρουσίασε κάτι το ιδιαίτερο.

Ενα χρόνο αργότερα, ο Δικέφαλος επικράτησε με το εντυπωσιακό 4-1 της Ντνίπρο στο φιλικό που έγινε στις 10 Ιουλίου του 2015, μια εβδομάδα πριν από το πρώτο επίσημο ματς κόντρα στην Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ. Λούκας, Χαρίσης, Μυστακίδης και Κόστα πέτυχαν τα γκολ για την ομάδα του Ίγκορ Τούντορ, ενώ είχε πολλές ακόμη ευκαιρίες και δοκάρι σε φάουλ του Τζαβέλλα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα