Ο χαμένος... χάνεται στο Κάροου Ρόουντ!

Gazzetta team
Ο χαμένος... χάνεται στο Κάροου Ρόουντ!

bet365

Η Premier League στρέφει πάνω της τα φώτα με μεγάλες αναμετρήσεις για τετράδα και ουρά. Μάχη για το σεντόνι στη Bundesliga!

Το Νησί στρέφει πάνω του τα βλέμματα και η αρχή γίνεται στο Κάροου Ρόουντ. Η Νόριτς υποδέχεται τη Γιουνάιτεντ, ωστόσο μετρά μόλις μια νίκη στα επτά τελευταία εντός, έχοντας και τέσσερις ήττες! Αλλωστε, η Μάντσεστερ δεν έχει χάσει ποτέ από νεοφώτιστη ομάδα σε μια σεζόν εντός κι εκτός έδρας. Τον Δεκέμβριο τα Καναρίνια είχαν κάνει την έκπληξη επικρατώντας στο Ολντ Τράφορντ. Ο άσος στη Sportingbet.gr προσφέρεται στο 4.75, η ισoπαλία στο 3.60 και το διπλό στο 1.80! Οι «κόκκινοι διάβολοι» έχουν κερδίσει μόλις δυο από τα δέκα τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια τους. Εξάλλου, η Γιουνάιτεντ έχει σκοράρει μόλις τέσσερα γκολ στα έξι τελευταία εκτός έδρας ματς και το Under τιμάται στο 1.75. Ο Χουάν Μάτα έχει σκοράρει τέσσερις φορές απέναντι στη Νόριτς, τα περισσότερα από κάθε άλλον παίκτη της Γιουνάιτεντ και να το να βρει δίχτυα και σήμερα το βρίσκουμε στο 3.80! Οι πρώτοι σκόρερ των γηπεδούχων Μποκανί και Ρέντμοντ έχουν από πέντε γκολ και καμία άλλη ομάδα δεν έχει τόσο... χαμηλούς πρώτους σκόρερ (εκτός από την Πάλας). Το N. G. προσφέρεται στο 1.85!


Μεγάλο ραντεβού στο στάδιο του Φωτός, όπου η Σάντερλαντ φιλοξενεί την Τσέλσι, κι έχει χάσει τις εννέα από τις έντεκα τελευταίες φορές που την υποδέχθηκε στο πρωτάθλημα. Ο άσος τιμάται στο 2.85, η ισοπαλία στο 3.50 και το διπλό στο 2.50. Οι Μπλε έχουν κερδίσει 19 και έχουν χάσει δυο από τα 22 τελευταία παιχνίδια κόντρα στις Μαυρόγατες. Η Σάντερλαντ απέτυχε να σκοράρει στα τρία τελευταία ματς εντός έδρας και μόνο τον Δεκέμβριο του 2005 είχε κάνει αρνητικό σερί τεσσάρων ματς. Το Ν. G προσφέρεται στο 2.20 από τη Sportingbet.gr. Oι Μπλε έχουν κερδίσει έξι και έχουν χάσει μόλις ένα από τα εννέα τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια. Μόλις τρία από τα 14 τέρματα του ο Ντεφόε τα πέτυχε στο γήπεδό της ομάδας του. Να τα κάνει τέσσερα τουλάχιστον τιμάται στο 2.15.

Προτελευταία στροφή στη Bundesliga και η μάχη για το... σεντόνι είναι καυτή. Η Γκλάντμπαχ υποδέχεται τη Λεβερκούζεν και οι γηπεδούχοι θέλουν να κάνουν το μεγάλο βήμα. Ωστόσο, μετρά μόλις μια νίκη στα επτά τελευταία ματς με αντίπαλο τις ασπιρίνες. Στο 1.80 τοποθετείται ο άσος, στο 4.00 η ισοπαλία και στο 4.20 το διπλό. Στο γήπεδό της πάντως μετρά 9 νίκες στα δέκα τελευταία και οι έξι είναι διαδοχικές. Αλλωστε, με τον Αντρε Σούμπερτ στον πάγκο της, η Γκλάντμπαχ έχει τον καλύτερο μέσο όρο τερμάτων (2.3 γκολ), με το Οver 3.5 να τιμάται στο 2.15. Η Λεβερκούζεν έχει επτά σερί νίκες και στις πέντε από αυτές επιβεβαιώθηκε το Ν.G. που θα το βρούμε στο 2.50!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα