Το ματς των 215 εκατ. ευρώ του Dimi Κωνσταντόπουλου!

Gazzetta team
Το ματς των 215 εκατ. ευρώ του Dimi Κωνσταντόπουλου!

bet365

Η Μίντλεσμπρο του Dimi Κωνσταντόπουλου υποδέχεται στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής της Championship την Μπράιτον σε ματς που θα κρίνει την απευθείας άνοδο στην Premier League!

Ραντεβού με την ιστορία έχει ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος, καθώς η Μίντλεσμπρο δίνει το πιο καθοριστικό ματς της σεζόν κόντρα στην Μπράιτον.

Η «Μπόρο», η οποία προέρχεται από τρεις διαδοχικές ισοπαλίες βολεύεται και με το «Χ» κόντρα στην αντίπαλο της, καθώς ευνοείται σε περίπτωση ισοβαθμίας.

Η ομάδα του Αϊτόρ Καράνκα φιλοδοξεί να επανέλθει στα μεγάλα σαλόνια του αγγλικού ποδοσφαίρου έπειτα από εφτά χρόνια.

Η Τσέλσι έθεσε νοκ άουτ την Τότεναμ στη μάχη του πρωταθλήματος. Θα κάνουν οι «μπλε» το ίδιο και με τη Σάντερλαντ που παλεύει για τη σωτηρία; Τοποθετώντας ένα στοίχημα στον αγώνα Σάντερλαντ - Τσέλσι, η Vistabet πιστώνει έως 100€ στα κέρδη σου.

«Είμαι αισιόδοξος διότι τα παιδιά έχουν δείξει ότι μπορούν να διαχειριστούν δύσκολες καταστάσεις, τους εμπιστεύομαι, ενώ εντός έδρας ενισχυόμαστε σημαντικά. Υπάρχουν αρκετές διαφορές με τον περσινό τελικό, καθώς τότε παίζαμε στου ουδέτερο Γουέμπλεϊ, τώρα έχουμε τον τελικό στο σπίτι μας», τόνισε ο Ισπανός τεχνικός.

Η ομάδα που θα προβιβασθεί θα έχει οικονομικά οφέλη ύψους 215 εκατ. ευρώ δείγμα της σπουδαιότητας της αναμέτρησης.

Η Μίντλεσμπρο διαθέτει χάρη στον Κωνσταντόπουλο την καλύτερη άμυνα της Τσάμπιονσιπ, με μόλις 28 γκολ παθητικό! Είναι η ομάδα που κράτησε περισσότερες φορές απαραβίαστη την εστία της (22).

 

Τελευταία Νέα