Γράφουν ξανά για Μαρινάκη και Νότιγχαμ Φόρεστ στο Νησί

Γράφουν ξανά για Μαρινάκη και Νότιγχαμ Φόρεστ στο Νησί

Gazzetta team
Γράφουν ξανά για Μαρινάκη και Νότιγχαμ Φόρεστ στο Νησί

bet365

Στην Αγγλία επιμένουν να γράφουν για το ενδιαφέρον του Βαγγέλη Μαρινάκη να επενδύσει στη Νότιγχα Φόρεστ, παρά τις κατηγορηματικές διαψεύσεις από τους «ερυθρόλευκους».

Από τον Ολυμπιακό έχουν διαψεύσει και με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο το γεγονός ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης θέλει να επενδύσει στη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Στο Νησί, ωστόσο, δεν φαίνεται να φτάνει αυτό μιας και συνεχίζεται να γράφεται ότι ο ισχυρός άντρας των «ερυθρόλευκων» είναι ένας από τους ενδιαφερόμενους επενδυτές της ομάδας.

Η «nottingham post», μάλιστα, στέκεται στη δήλωση του διοικητικού ηγέτη της Νότιγχαμ, Φαουάζ Αλ Χασάουι, ο οποίος είχε πει πως είχε συναντηθεί με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Εξασφάλισε 5% bonus στην Sportingbet σε κάθε κερδισμένο στοίχημα στο Νόριτς - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Αφού ο Αλ Χασάου τόνισε ότι θα κάνει το καλύτερο δυνατό για το σύλλογο, στη συνέχεια είπε:

«Εμπλέκομαι ακόμη. Ίσως στο μέλλον έρθουν κάποιοι επενδυτές. Αυτό είναι λογικό, αλλά θέλω να είμαι μέρος αυτού, θέλω να είμαι μέρος της Νότιγχαμ Φόρεστ.

Δεν θέλω να αφήσω τη Νότιγχαμ πριν έρθει η κατάλληλη στιγμή. Ελπίζω να κερδίσουμε την άνοδο και να είμαι πρόεδρος. Αυτό είναι το όνειρό μου και δεν θέλω να το χάσω

Θα είναι καλό για τον σύλλογο αν έρθουν και βάλουν τα χρήματά τους για τη Νότιγχαμ. Δεν θα παραδώσω το κλαμπ στον οποιονδήποτε. Θέλω να κάνω την κατάλληλη έρευνα για όποιον πιθανόν συνεργαστώ. Αυτό είναι πολύ σημαντικό. Χρειαζόμαστε ανθρώπους που θα νοιάζονται τον σύλλογο με τον ίδιο τρόπο που το κάνουμε κι εμείς».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα