Παγκόσμια θλίψη για το χαμό του Εκένγκ! Ολονυκτία στο γήπεδο της Ντινάμο! (pics)

Gazzetta team
Παγκόσμια θλίψη για το χαμό του Εκένγκ! Ολονυκτία στο γήπεδο της Ντινάμο! (pics)

bet365

Ο θάνατος του Πάτρικ Εκένγκ, έπειτα από καρδιακή προσβολή που υπέστη στη διάρκεια αγώνα της Ντινάμο Βουκουρεστίου, έχει βυθίσει σε θλίψη το χώρο του ποδοσφαίρου, με τους οπαδούς του ρουμανικού συλλόγου να πραγματοποιούν ολονυκτία στην έδρα της ομάδας τους για τον άτυχο Καμερουνέζο.

Ο Πάτρικ Εκένγκ κατέρρευσε ξαφνικά κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της Ντινάμο Βουκουρεστίου με την Βιτορούλ για τα πλέι-οφς του ρουμανικού πρωταθλήματος και έπειτα από προσπάθεια ανάνηψης που διήρκεσε 1 ώρας και 30 λεπτά, οι ιατροί του νοσοκομείου ανακοίνωσαν πως ο άτυχος Αφρικανός άφησε την τελευταία του πνοή, λίγο πριν από τα μεσάνυχτα.

Τα δυσάρεστα νέα έχουν κάνει το γύρο του κόσμου και σύσσωμος ο ποδοσφαιρικός κόσμος σπεύδει να στείλει τα συλλυπητήρια του στην οικογένεια του Καμερουνέζου και να εκφράσει τη βαθιά του θλίψη για το χαμό του.

Παράλληλα, οι οπαδοί της Ντινάμο βρίσκονται στο γήπεδο της ομάδας, όπου πραγματοποιούν ολονυκτία, τιμώντας τη μνήμη του Εκένγκ, ενώ όπως ανακοινώθηκε, η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη (10/5), με τον τελικό του Κυπέλλου Ρουμανίας ανάμεσα στην Ντινάμο και την Κλουζ που ήταν προγραμματισμένος για την ίδια ημέρα να αναβάλλεται.

 

Τελευταία Νέα