Νέα σενάρια για Ολυμπιακό και Γκραντέλ!

Gazzetta team
Νέα σενάρια για Ολυμπιακό και Γκραντέλ!

bet365

Μετά τη Daily Μail, ήταν η σειρά των μέσων της Ακτής Ελεφαντοστού να συνδέσουν τον Ιβοριανό εξτρέμ της Μπόρνμουθ Mαξ Γκραντέλ με τον Ολυμπιακό.

Η υπόθεση του Μαξ Γκραντέλ έρχεται ξανά στη μεταγραφική επικαιρότητα του Ολυμπιακού, καθώς μετά τη Daily Mail και το σχετικό δημοσίευμα πριν από μερικές ημέρες, τα μέσα της Ακτής Ελεφαντοστού έκαναν επίσης λόγο για... φλερτ μεταξύ των «ερυθρολεύκων» και του Ιβοριανού εξτρέμ της Μπόρνμουθ.

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα abidjan911.com αναφέρει πως ο Ολυμπιακός, η Ίντερ και η Γουέστ Χαμ είναι τρεις από τις ομάδες που παρακολουθούν με ενδιαφέρον την περίπτωση του Γκραντέλ, ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο στον αγγλικό σύλλογο μέχρι το καλοκαίρι του 2019 και πέρασε το μεγαλύτερο διάστημα της χρονιάς στα «πιτς», καθώς είχε υποστεί ρήξη χιαστών.

Ο 28χρονος εξτρέμ μετακόμισε στην Αγγλία μόλις το περασμένο καλοκαίρι, με την Μπόρνμουθ να προσφέρει 7 εκατομμύρια ευρώ στη Σεντ Ετιέν για την απόκτησή του, ωστόσο ο σοβαρός τραυματισμός τον κράτησε αρκετά πίσω.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα