Σε... αναμμένα κάρβουνα η Super League!

Gazzetta team
Σε... αναμμένα κάρβουνα η Super League!

bet365

Χάους συνέχεια και... αναστάτωση και στην Super League που μία ημέρα μετά την γνωστοποίηση του προγράμματος των πλέι οφ τα βλέπει να... τινάζονται στον αέρα!

Όταν μία ημέρα ξεκινάει πολύ στραβά - όπως η Παρασκευή για το ελληνικό ποδόσφαιρο - συνήθως καταλήγει και στραβά. Μετά την ΕΠΟ και η Super League μπαίνει σε μεγάλους... μπελάδες μετά την αναβολή του τελικού του Κυπέλλου.

Μόλις μία ημέρα μετά την ανακοίνωση του προγράμματος των πλέι οφ βλέπει τα πάντα να... τινάζονται στον αέρα. Κανονικά τα πλέι οφ θα άρχιζαν 11 Μαϊου για να τελειώσουν 29, δηλαδή μία ημέρα πριν την καταληκτική ημερομηνία που δίνουν FIFA / UEFA για φέτος για τις εγχώριες διοργανώσεις λόγω Euro.

Τώρα τι όμως μετά την αναβολή του τελικού; Η ΕΠΟ έχει την πρόθεση πρώτα να γίνει ο τελικός και μετά τα πλέι οφ! Αυτό σημαίνει πως εάν αποφασιστεί κάτι κάτι τέτοιο τα πλέι οφ θα πρέπει να ξεκινήσουν στις 18 Μαϊου (σ.σ. δύο ημέρες μετά τον τελικό που θα μπορεί να γίνει 16 Μαϊου μετά το πέρας της διορίας Κοντονή) για να τελειώσουν 29! Δηλαδή να γίνουν 6 αγωνιστικές μετά σε 11 ημέρες, κάτι που θα είναι... σκότωμα για τις ομάδες. Το Σάββατο πάντως θα είναι κρίσιμη ημέρα, καθώς όπως διαβάσατε από νωρίς στο Gazzetta.gr υπάρχει η σύσκεψη στην ΕΠΟ για περαιτέρω αποφάσεις.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα