Την Κυριακή το Ερυθρός Αστέρας - Ολυμπιακός

Την Κυριακή το Ερυθρός Αστέρας - Ολυμπιακός

Gazzetta team
Την Κυριακή το Ερυθρός Αστέρας - Ολυμπιακός

bet365

Ο Ερυθρός Αστέρας ανακοίνωσε πως το φιλικό με τον Ολυμπιακό θα γίνει τελικώς την Κυριακή 8 Μαϊου. Επιβεβαίωση από τον πειραϊκό σύλλογο.
Στο επίσημο σάιτ του Ερυθρού Αστέρα υπάρχει η είδηση πως το φιλικό με τον Ολυμπιακό θα γίνει την Κυριακή 8 Μαΐου και θα ξεκινήσει στις 20:00. Μια εξέλιξη που έχει να κάνει με την αναβολή του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας.
Είναι χαρακτηριστικό ότι στη σχετική είδηση, οι άνθρωποι των "ερυθρολεύκων" του Βελιγραδίου ζητούν την κατανόηση του κόσμου τους, για τη συγκεκριμένη εξέλιξη. Με την αλλαγή της ημέρας του ματς για 3η φορά από την ημέρα που "κλείστηκε" αυτό.
Διότι αρχικά ήταν να γίνει το ματς στις 4 Μαΐου. Αλλά μετά τον ορισμό του τελικού του Κυπέλλου στις 07/05 πήγε για τις 10/05 και τώρα έχουμε μια ακόμα αλλαγή, όσον αφορά στην ημερομηνία. Σημειώνουν, δε, ότι εισιτήρια θα διατίθενται το Σάββατο (12:00-18:00) και την Κυριακή από τις 12:00 μέχρι και την ώρα που θα γίνει η σέντρα στο φιλικό.
Συμπληρώνουν ακόμα πως "πιστεύουμε ότι το γήπεδό μας την Κυριακή θα φιλοξενήσει ένα μεγάλο ματς, με σπουδαίο θέαμα και ο κόσμος θα μείνει ικανοποιημένος από την ποιότητα του ποδοσφαίρου", καλώντας τους φίλους του Ερυθρού Αστέρα να γεμίσουν το "Μαρακανά".
Ο Ολυμπιακός από μέρους του με επίσημη ενημέρωσή του επιβεβαίωσε πως εν τέλει το φιλικό με τον Ερυθρό Αστέρα θα γίνει εκείνη την ημέρα.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός: "Την Κυριακή το φιλικό με τον Ερυθρό Αστέρα.
Ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για το φιλικό με τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι. Ο σπουδαίος φιλικός αγώνας της ομάδας μας με τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι θα διεξαχθεί την Κυριακή (8/5) στις 20.00 ώρα Ελλάδας (19.00 τοπική)".
 

Τελευταία Νέα