Πανελευσινιακός - Αγροτικός Αστέρας 1-0 (vid)

Gazzetta team
Πανελευσινιακός - Αγροτικός Αστέρας 1-0 (vid)

bet365

Ο Πανελευσινιακός επικράτησε 1-0 του Αγροτικού Αστέρα και κράτησε ζωντανές τις ελπίδες του για παραμονή στη κατηγορία.

Δεν τα παρατάει ο Πανελευσινιακός! Η ομάδα της Ελευσίνας, όσο ζει ελπίζει και μετά το 1-0 επί του Αγροτικού Αστέρα έχει διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες της για παραμονή στη κατηγορία.

Το παιχνίδι στην Ελευσίνα ήταν... τελικός για τον Πανελευσιναικό και από το 20' κατάφερε να ανοίξει το σκορ. Ο Πλαβούκος με απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το 1-0. Τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Μανιάτης έσωσε την ομάδα του σε πλασέ του Συμελίδη, με τους γηπεδούχους να ζητάνε (δίκαια) πέναλτι στη συνέχεια της φάσης για χέρι του Λίτσου. Παρ' όλα αυτά το 1-0 έμεινε μ΄χρι το τέλος του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη ο ρυθμός έπεσε αισθητά. Οι γηπεδούχοι έλεγχαν σχετικά εύκολα το παιχνίδι και κρατούσαν το σημαντικό τρίποντο. Από την άλλη, η ομάδα του Ευόσμου προσπάθησε να φτάσει στην ισοφάριση, αλλά δεν απείλησε σε κανένα σημείο. Έτσι το 1-0 έμεινε μέχρι τέλους και ο Πανελευσινιακός έμεινε ζωντανός και θα συνεχίσει να κυνηγά την παραμονή του στη κατηγορία.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Θανάσης Δημόπουλος): Μανιάτης, Κωνσταντινίδης, Βαλιτζό, Αρβανίτης, Τσίγκρος, Κασνέτση (58' Ανδρίκος), Λίτσος (83' Κοτσόκολος), Σταματάκης (46' Κακαράς), Κυζιρίδης, Πλαβούκος, Γιαννιτσάνης.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Κώστας Γεωργιάδης): Γιακουμής, Σκλιοπίδης, Αμαραντίδης, Μπάρμπας (77' Καθάριος), Καπίας, Μακρυδημήτρης, Σαμουηλίδης, Βελλίνης (81' Καραμπάς), Συμελίδης (69' Τοπούζης), Μπιτάνγκ, Διαμαντόπουλος.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα