ΠΑΟΚ: «Πρέπει να τελειώνουμε μ’ αυτούς το συντομότερο…»

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: «Πρέπει να τελειώνουμε μ’ αυτούς το συντομότερο…»

bet365

Στον ΠΑΟΚ, μετά τις τελευταίες εξελίξεις στο θεσμό του κυπέλλου, αισθάνονται δικαιωμένοι για την στάση τους. Τι λένε στην Τούμπα και τι θα διεκδικήσουν σε περίπτωση νέας διακοπής του θεσμού.

Ο ΠΑΟΚ και ο Ιβάν Σαββίδης παρακολουθούν από κοντά τις εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο, μετά τη διαφαινόμενη αναβολή του τελικού του κυπέλλου, αλλά και τη νέα κόντρα πολιτείας και ΕΠΟ.

Στην Τούμπα πιστεύουν δικαιωμένοι για την στάση που κράτησε ο σύλλογος και ο Ιβάν Σαββίδης απέναντι στην συγκεκριμένη διοίκηση της ΕΠΟ και τον θεσμό του κυπέλλου,

«Είναι προφανές γιατί εξαρχής δεν θέλαμε να νομιμοποιήσουμε τη συγκεκριμένη ΕΠΟ. Δεν είναι μόνο θέμα ηθικής δικαίωσης αλλά κυρίως απόδειξη γιατί πρέπει να τελειώνουμε μ´ αυτούς το συντομότερο», σχολιάζουν στη Μικράς Ασίας και προσθέτουν «αποδεικνύεται και γιατί ο Κοντονής δεν έπρεπε να ξαναρχίσει το Κύπελλο ακόμη και υπό τον "κίνδυνο" του Grexit, ενδεχόμενο που δεν μοιάζει τελικά και τόσο καταστροφικό σε σύγκριση με την παρουσία αυτών των επικίνδυνων στην ΕΠΟ, ακόμη και για ένα μήνα παραπάνω».

Μάλιστα όπως τονίζουν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ «όπως έγιναν τα πράγματα και εφόσον επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες για ματαίωση ή αναβολή του τελικού, φαίνεται ότι ο μόνος λόγος που ξανάρχισε ήταν για να τιμωρηθούμε εμείς με -3».

Ο ΠΑΟΚ σε περίπτωση εκ νέου διακοπής του Κυπέλλου θα διεκδικήσει νομικά την ακύρωση της ποινής, που του έχει επιβληθεί από την πειθαρχική της ΕΠΟ, καθώς δεν πρόκειται να αποδεχθεί μια τιμωρία εφόσον τα πράγματα κυλήσουν προς αυτή την κατεύθυνση.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα