Πρώτος στόχος της Μπέτις ο Πογιέτ

Gazzetta team
Πρώτος στόχος της Μπέτις ο Πογιέτ

bet365

Σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα, ο Γκουστάβο Πογιέτ είναι το μεγάλο φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Μπέτις.

Ο Γκουστάβο Πογιέτ αποχώρησε με επεισοδιακό τρόπο από την ΑΕΚ και ψάχνει τον επόμενο σταθμό της προπονητικής του καριέρας. Σύμφωνα με δημοσίευμα της ισπανικής εφημερίδας As ο Ουρουγουανός τεχνικός είναι ο πρώτος υποψήφιος του νέου τεχνικού διευθυντή των «βερδιμπλάνκος», Μιγκέλ Τορεσίγια.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Πογιέτ έχει το ιδανικό προφίλ προπονητή για το νέο πρότζεκτ που ετοιμάζεται στην Σεβίλλη. Στη συνέχεια το ρεπορτάζ φιλοξενεί δηλώσεις του Πογιέτ στο ραδιοφωνικό σταθμό Aragón τονίζοντας:

«Πιστεύω ότι αν δεν βρω μια ομάδα στην πρώτη κατηγορία τότε δεν νομίζω ότι θα φύγω από την Αγγλία», ενώ στη συνέχεια δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τον Ντιέγκο Σιμεόνε. «Είμαι θαυμαστής του Ντιέγκο Σιμεόνε. Προτιμά να δίνει ευκαιρίες σε άλλα στοιχεία του ποδοσφαίρου και όχι στο να μιμείται τον Γκουαρντιόλα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα