Οι ευχές της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στον Ζάιρο

Οι ευχές της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στον Ζάιρο

Gazzetta team
Οι ευχές της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στον Ζάιρο

bet365

Γεννημένος στο Ρίο Ντε Τζανέιρο, ο Ζάιρο ντε Μασέντο ντα Σίλβα, συμπληρώνει σήμερα το 24ο έτος της ηλικίας του.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ευχήθηκε στον Βραζιλιάνο επιθετικό «χρόνια πολλά» με αναφορά της στην επίσημη ιστοσελίδα της.

«Η οικογένεια της ΠΑΕ ΠΑΟΚ εύχεται ολόθερμα στον Ζάιρο, ο οποίος κλείνει σήμερα τα 24, χρόνια πολλά με υγεία, ευτυχία και πολλές επιτυχίες τόσο σε προσωπικό όσο και ομαδικό επίπεδο», αναφέρει και παραθέτει το βιογραφικό του Βραζιλιάνου άσου.

«Ο Βραζιλιάνος επιθετικός προέρχεται από τα Τμήματα Υποδομής της Μποταφόγκο. Το 2011 είχε έρθει στην Ευρώπη προκειμένου να συμμετάσχει σε φιλικό τουρνουά για λογαριασμό του Άγιαξ και αναδείχτηκε παίκτης της διοργάνωσης.

Εκείνη την εποχή ο Zάιρο, σύμφωνα με τους ειδικούς, συγκαταλεγόταν στα 45 κορυφαία ταλέντα της χώρας του, ωστόσο στάθηκε άτυχος. Τραυματίστηκε στο πόδι κι έμεινε για αρκετό διάστημα εκτός δράσης χάνοντας την ευκαιρία να πάρει μεταγραφή στην Ευρώπη. Επέστρεψε στην Μποταφόγκο κι έκανε νέο ξεκίνημα μέσω της μικρότερης Μαντουρέιρα στην οποία παραχωρήθηκε δανεικός.

Τον Ιανουάριο του 2014 η σλοβάκικη Τρέντσιν – η οποία είναι αδερφοποιημένη με τον Άγιαξ – του έδωσε την ευκαιρία να επιστρέψει στην Ευρώπη και ν’ αποδείξει πως μπορεί να δικαιώσει τις προσδοκίες που τον συνόδευαν. Ο Zάιρο δεν άργησε να δείξει το ταλέντο του. Σκόραρε στο ντεμπούτο του κόντρα στη Ζίλινα και καθιερώθηκε στην 11άδα. Τη σεζόν 2014-15 ο 23χρονος εξελίχθηκε στο αστέρι των Σλοβάκων και τους οδήγησε στην κατάκτηση των πρώτων τίτλων στην ιστορία του συλλόγου.

Η Τρέντσιν κατέκτησε πρωτάθλημα και Κύπελλο με τον Zάιρο να σημειώνει 12 γκολ και να μοιράζει 10 ασίστ. Με τους Σλοβάκους ο Βραζιλιάνος, ο οποίος αγωνίζεται και στις τρεις θέσεις της επίθεσης, σε 47 συμμετοχές πέτυχε 14 γκολ κι έδωσε 13 ασίστ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα