«Ο Μάουρι θέλει να μείνει στην Μίλαν»

«Ο Μάουρι θέλει να μείνει στην Μίλαν»

«Ο Μάουρι θέλει να μείνει στην Μίλαν»

Η καθιέρωσή του στην βασική εντεκάδα της Μίλαν, έχει κάνει τον Χοσέ Μάουρι να μην σκέφτεται το ενδεχόμενο να φύγει από τους «ροσονέρι».

Τα νέα από την Ιταλία δεν είναι και τόσο καλά για τον Παναθηναϊκό και το ενδιαφέρον για τον Χοσέ Μάουρι. Αυτό τουλάχιστον δείχνει το δημοσίευμα της ιστοσελίδας «ilveromilanista», η οποία όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς ασχολείται αποκλειστικά με θέματα των «ροσονέρι»...

Σε αυτή λοιπόν, φιλοξενείται άρθρο σχετικά με τον Αργεντίνο μέσο, το οποίο έχει τίτλο «Ελληνικές σειρήνες για τον Χοσέ Μάουρι: Ο Παναθηναϊκός επιμένει», αλλά τα... δυσάρεστα έρχονται στον πρόλογο του κειμένου όπου αναφέρει πως «Η ομάδα του Αντρέα Στραματσόνι συνεχίζει να επιμένει για τον Χοσέ Μάουρι, ο οποίος όμως είναι αποφασισμένος να μείνει».

Αμέσως μετά γίνεται αναφορά στο γεγονός οτι ο 20χρονος μέσος επί των ημερών του Σίνισα Μιχαΐλοβιτς στον πάγκο της ομάδας, είχε μόλις 5 αγωνιστικά λεπτά στην Serie A, όμως ο Κρίστιαν Μπρόκι που τον διαδέχθηκε του έδωσε αμέσως τρεις συμμετοχές, οι δύο τελευταίες εκ των οποίων ήταν στην βασική εντεκάδα.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει στο τέλος του δημοσιεύματος, με τον νυν τεχνικό της Μίλαν, ο Αργεντίνος μέσος νιώθει ασφαλής, όμως αν η διοίκηση της ομάδας προχωρήσει στην αντικατάστασή του, ο νέος προπονητής θα αποφασίσει για το μέλλον του.

Όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς λοιπόν, ουσιαστικά εξελίξεις δεν πρόκειται να υπάρξουν νωρίτερα από τον Ιούνιο...

Best of internet