Εν αναμονή των «φύγε - έλα» στον Αστέρα Τρίπολης

Εν αναμονή των «φύγε - έλα» στον Αστέρα Τρίπολης

Στον Αστέρα Τρίπολης έχουν «τρέξει» το σχεδιασμό της ομάδας και άμεσα αναμένεται να έχουμε τις πρώτες ανακοινώσεις όσον αφορά στις προσθήκες, ενώ αναμένεται να δούμε και ποιοι θα είναι οι τελευταίοι που θα περάσουν την πόρτα της εξόδου,

Εν αναμονή των «φύγε - έλα» στον Αστέρα Τρίπολης

Μετά τους Μπαντή, Σανκαρέ, Ζησόπουλο, Κιτοκό, Τορμένα, Γκοϊάν και Λούι, αναμένεται να δούμε από ποιους θα αποτελείται το δεύτερο κύμα αποχωρήσεων στον Αστέρα Τρίπολης. Τα ονόματα αυτά αναμένεται να γίνουν άμεσα γνωστά. 

Από εκεί και πέρα, οι Θεοδωρόπουλος και Γιάννης Στάθης είναι οι δυο παίκτες που ήθελαν από την Ελλάδα οι άνθρωποι της διοίκησης και φρόντισαν να κινηθούν άμεσα και να τους αποκτήσουν. Απομένει μόνο η ανακοίνωσή της απόκτησής τους.

Όσον αφορά στους επόμενους στόχους, ο Μεντόσα της Λα Πλάτα «παίζει» τελευταία έντονα - ένας παίκτης που δεν διαψεύδεται αλλά δεν επιβεβαιώνεται κιόλας. Είναι πολύ πιθανό να έχει προταθεί στους Αρκάδες από τη στιγμή που η Αργεντινή αποτελεί πόλο έλξης για την ομάδα της Τρίπολης.

Σύμφωνα με την πρόσφατη συνέντευξη του Δημήτρη Μποροβήλου στο gazzetta.gr, ο Αστέρας έχει σε αρκετά προχωρημένο βαθμό τις μεταγραφές του και ξέρει κατά που θα κινηθεί - εκτός βέβαια κι αν προκύψει κάτι το ξεχωριστό που ουδείς θα μπορέσει να κλείσει τα μάτια.

Λίγη υπομονή χρειάζεται και θα μάθουμε ποια θα είναι τα πρώτα κομμάτια του παζλ του νέου ρόστερ του Αστέρα. Παίκτες που θα βάλουν την ομάδα στο νέο κύκλο που ανοίγεται μπροστά της, ύστερα από αυτόν των εννιά επιτυχημένων ετών.

Best of internet