Στην προεπιλογή της Κολομβίας ο Πάρντο

Στην προεπιλογή της Κολομβίας ο Πάρντο

Gazzetta team
Στην προεπιλογή της Κολομβίας ο Πάρντο

bet365

Ανάμεσα στους 40 εκλεκτούς του Πέκερμαν ο παίκτης των «ερυθρόλευκων».

Ακόμα ένας παίκτης του Ολυμπιακού ενδέχεται να έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις μέσα στον Ιούνιο, καθώς ο Φελίπε Πάρντο συμπεριλήφθηκε στην προεπιλογή των 40 παικτών της Κολομβίας, από την οποία ο Χοσέ Πέκερμαν θα αποφασίσει τους εκλεκτούς που θα συμμετέχουν στο Κόπα Αμέρικα.

Σε περίπτωση που ο Πάρντο είναι μεταξύ αυτών, θα απουσιάσει τουλάχιστον μέχρι τις 12 Ιουνίου, όταν και η Κολομβία δίνει τον τελευταίο της αγώνα στην πρώτη φάση του θεσμού. Αν συνεχίσει σε αυτό, τότε ενδέχεται να φτάσει μέχρι και τις 27 Ιουνίου (με ώρα Ελλάδος), όταν και θα γίνει η σέντρα του τελικού.

Έτσι, μετά τους Ντουρμάζ και Κασάμι, ακόμα ένας «ερυθρόλευκος» θα χάσει σημαντικό μέρος των διακοπών του και της ξεκούρασής του, προκειμένου να δώσει το παρών σε διεθνή διοργάνωση. Αντίθετα με αυτούς, ο Πουλίδο δεν θα είναι στην αποστολή του Μεξικό, καθώς έχει ήδη... κοπεί.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα