Ολυμπιακός: «Απαντήστε για το σκάνδαλο και τους τραμπουκισμούς»!

ΝΕΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΕ ΑΕΚ

Ολυμπιακός: «Απαντήστε για το σκάνδαλο και τους τραμπουκισμούς»!

Ο Ολυμπιακός σήκωσε ξανά το... γάντι, απαντώντας στη (νέα) ανακοίνωση της ΑΕΚ. Οι αναφορές σε Μελισσανίδη, ΟΠΑΠ και Κοτσώνη.

Ολυμπιακός: «Απαντήστε για το σκάνδαλο και τους τραμπουκισμούς»!

Ο... πόλεμος ανακοινώσεων μεταξύ Ολυμπιακού και ΑΕΚ συνεχίζεται. Η ΑΕΚ που έκανε την... αρχή αναφέρθηκε στην τελευταία της χρονικά επίσημη τοποθέτηση σε συγκεκριμένα πρόσωπα και οι Πειραιώτες δεν γινόταν να το αφήσουν έτσι. Αναλυτικά η απάντηση της ερυθρόλευκης ΠΑΕ όπως εκφράζεται μέσω νέας επίσημης θέσης της:

«Επειδή οι αγράμματοι είναι δύσκολο να αντιληφθούν μερικά πράγματα να ξεκαθαρίσουμε ότι:
 
1) Αναφορικά με τον κ. Κοτσώνη, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, η διοίκηση του Ολυμπιακού και η Ολυμπιακή οικογένεια δεν έχουν την παραμικρή σχέση με το οτιδήποτε αφορά στην συγκεκριμένη υπόθεση. Όσοι προσπαθούν σκόπιμα να λασπώσουν κάνοντας αστείους και συκοφαντικούς συνειρμούς παίρνουν απαντήσεις στα δικαστήρια και θα συνεχίσουν να τις παίρνουν.
 
2)  Ο Αιμίλιος Κοτσώνης δεν υπήρξε ποτέ μέλος της διοίκησης του Ολυμπιακού ούτε άσκησε ποτέ διοίκηση στον Ολυμπιακό και ποτέ δεν είχε κάποια θέση στην ομάδα του Ολυμπιακού.
 
Για τον συγκεκριμένο άνθρωπο άλλωστε ο υποβολέας της ανακοίνωσης, που δεν είναι άλλος απο τον 'αόρατο' ιδιοκτήτη της ΑΕΚ Δημήτρη Μελισσανίδη, μπορεί να μας πει περισσότερα, αφού ο άνθρωπος αυτός ήταν ο καλύτερος φίλος του αδερφού του Ιάκωβου σε όλη την διαδρομή της ζωής του έως τώρα, ενώ και με τον ίδιο έκανε παρέα για δεκαετίες.
 
3) Το τι θα αποφασίσει η δικαιοσύνη δεν θα το υποδείξει ούτε θα το προαναγγείλει ο αρχιερέας του λαθρεμπορίου στην χώρα μας και ούτε ένας τύπος που δεν μπορεί να βάλει την υπογραφή του πουθενά λόγω χρεών και υποχρεώσεων στο ελληνικό δημόσιο. 
 
Απαντήστε κύριε Μελισσανίδη για το μεγαλύτερο σκάνδαλο των τελευταίων ετών με την εξαγορά του ΟΠΑΠ, απαντήστε για τις πολλές εκκρεμείς υποθέσεις σας στην ελληνική δικαιοσύνη και το λαθρεμπόριο, απαντήστε  για τις απειλές και τους τραμπουκισμούς (και όχι μόνο) και μην ανησυχείτε για το ελληνικό ποδόσφαιρο.
 
Στο ελληνικό ποδόσφαιρο είστε πρωταγωνιστής στις πιο μαύρες σελίδες της ιστορίας του και την διαδρομή σας την ξέρει όλη η Ελλάδα. Κάποια στιγμή σε αυτήν την χώρα η δικαιοσύνη και η αλήθεια θα λάμψουν.
 
Όσο και αν επιμείνετε οι προβολείς θα μείνουν αναμμένοι...».

Best of internet