Φιλικά με Καλλιθέα, Σπάρτη για Ατρόμητο

Φιλικά με Καλλιθέα, Σπάρτη για Ατρόμητο

Φιλικά με Καλλιθέα, Σπάρτη για Ατρόμητο

bet365

Δύο φιλικά παιχνίδι έκλεισε ο Ατρόμητος για την επόμενη εβδομάδα, καθώς θα αντιμετωπίσει την Καλλιθέα και τη Σπάρτη στις 11 και 14 Μαΐου, αντίστοιχα.

Τις προπονήσεις συνεχίζουν οι ποδοσφαιριστές του Ατρομήτου. Μάλιστα, την επόμενη εβδομάδα, ο Τραϊανός Δέλλας θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει παίκτες σε δύο φιλικά παιχνίδια.

Συγκεκριμένα, οι Περιστεριώτες θα αντιμετωπίσουν την Καλλιθέα στο Ελ Πάσο την Τετάρτη 11 Μαΐου, ενώ το Σάββατο 14 Μαΐου θα μεταβούν στη Σπάρτη για ματς με την ομώνυμη ομάδα, η οποία θα γιορτάσει με αυτόν τον τρόπο την άνοδο για πρώτη φορά στην ιστορία της στη Football League.

Από εκεί και πέρα, στη σημερινή προπόνηση συμμετείχαν και οι Μπρίτο, Λαζαρίδης, Ούμπιντες πριν αναχωρήσουν για τη Θεσσαλονίκη, όπου συμμετείχαν στον φιλανθρωπικό αγώνα μεταξύ του Άρη και της Μικτής Αγάπης στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα