Φιλική πεντάρα για Παναιτωλικό

Φιλική πεντάρα για Παναιτωλικό

bet365

Με πέντε γκολ φιλοδώρησε τον Θέρμιο Απόλλωνα ο Παναιτωλικός σε φιλική αναμέτρηση.

Μπορεί οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις να έχουν τελειώσει για τον Παναιτωλικό, ωστόσο τα φιλικά συνεχίζονται. Σήμερα Πέμπτη τα... καναρίνια υποδέχθηκαν τον Θέρμιο Απόλλωνα κερδίζοντάς τον με 5-0. Οι γηπεδούχοι ήταν σαφώς καλύτεροι και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ μόλις στο 3' με κεφαλιά του Κούσα. Αυτό ήταν και το σκορ ημιχρόνου, με τους παίκτες του Ματζουράκη να ανεβάζουν ρυθμό στο δεύτερο και να πετυχαίνουν ακόμα τέσσερα τέρματα. Αρχικά με τον Φερέιρα στο 69' έκαναν το 2-0, για να ακολουθήσουν τα γκολ των Ρουσκουγιέδα (74'), Κάπελ (83') και Κώη (αυτογκόλ 88').

Στην αρχική ενδεκάδα του Παναιτωλικού ήταν οι: Κυριακίδης, Μύγας, Τασιούλης, Κούσας, Χαντάκιας, Μάκος, Πάουλο, Βασιλούδης, Μουνιός, Ουάρντα, Μαρκόβσκι. Χρησιμοποιήθηκαν επίσης οι Κριστιάνο, Κουτρομάνος, Ρουσκουσέδα, Κλέσιο, Κάπελ, Παπάζογλου, Φερέιρα, Ρουμπουλάκου, Κωνσταντινόπουλος, Βασιλείου, Ζαρκάδας, Μαλής, Βακράκος.

Επόμενο φιλικό για τα... καναρίνια το Σάββατο με τον Αμβρακικό στο Λουτρό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα