Έβγαλε πιστόλι σε αγώνα μικρών παιδιών!

Gazzetta team
Έβγαλε πιστόλι σε αγώνα μικρών παιδιών!

bet365

Απίστευτα πράγματα σε ποδοσφαιρικό αγώνα Παίδων στην Ρόδο, όταν ένας άνδρας δεν δίστασε να βγάλει όπλο και να πυροβολήσει για εκφοβισμό παράγοντα!
Όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ του το "Έθνος" το περιστατικό σημειώθηκε μπροστά στα έκπληκτα μάτια των μικρών παιδιών που έπαιζαν ποδόσφαιρο, ενώ στις κερκίδες βρίσκονταν γονείς και οικογένειες που παρακολουθούσαν το παιχνίδι. Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα ξεκίνησαν όταν στον αγώνα βρέθηκε ποδοσφαιρικός παράγοντας που ήρθε αντιμέτωπος με τον πατέρα πρώην παίκτη της ομάδας του, με τον οποίο φέρεται να είχε διαφορές. Συγκεκριμένα, ο πατέρας του νεαρού ποδοσφαιριστή φέρεται να ζητούσε το δελτίο αθλητή του γιου του, ώστε αυτός να μεταγραφεί σε άλλη ομάδα.
Οι δύο άνδρες ξεκίνησαν να λογομαχούν έντονα και ο καυγάς γρήγορα μετατράπηκε σε μάχη σώμα με σώμα. Ακολούθησε άγριος ξυλοδαρμός, με αποτέλεσμα να υπάρξει ένας τραυματίας. Στην συμπλοκή φέρεται να επενέβη και ο θείος του νεαρού αθλητή που πυροβόλησε στο έδαφος προς το μέρος του ποδοσφαιρικού παράγοντα για να τον εκφοβίσει! Δεν υπήρξε τραυματισμός από τον πυροβολισμό. Άμεσα ειδοποιήθηκε η αστυνομία η οποία προχώρησε σε πέντε προσαγωγές. Οι εμπλεκόμενοι κρατούνται στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρόδου.
 

Τελευταία Νέα