Σενάρια για αναβολή του τελικού

Σενάρια για αναβολή του τελικού

Σενάρια για αναβολή του τελικού

Οι ραγδαίες εξελίξεις στα media και η πιθανότητα νέων απεργιακών κινητοποιήσεων μπορεί να επηρεάσουν την διεξαγωγή του τελικού Κυπέλλου του Σαββάτου. Ενδεχόμενο για Κυριακή.

Τις τελευταίες ώρες έχουν αναπτυχθεί έντονα σενάρια για πιθανή αναβολή του τελικού του Κυπέλλου του Σαββάτου στο ΟΑΚΑ μετά τις νέες εξελίξεις στον χώρο των media και την πιθανότητα για απεργία την Παρασκευή αλλά και το Σάββατο (σ.σ. λόγω του γνωστού θέματος με το ασφαλιστικό). Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες στην ΕΠΟ υπάρχουν αυτήν την στιγμή διεργασίες σχετικά με αυτό το θέμα ενώ φαίνεται πως γι' αυτά τα νέα έχει ενημερωθεί και ο ίδιος ο πρόεδρος της ελληνικής Ομοσπονδίας.

Προς το παρόν δεν υπάρχει κάτι πιο συγκεκριμένο, ωστόσο αναμφίβολα μέσα στις προσεχείς ώρες θα ξεκαθαριστούν τα πάντα. Πάντως προκύπτει πως σε περίπτωση απεργίας ο OTE TV θα προτιμούσε αντί για Σάββατο ο τελικός να γίνει Κυριακή. Εκτός των άλλων υπάρχει η παράμετρος: λόγω της απεργίας της ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ μπορεί να μην είναι σε θέση να βρεθεί στο γήπεδο για τα μέτρα ασφαλείας η αστυνομία. Ενδέχεται λοιπόν ο τελικός να πάει για Κυριακή.

Best of internet