Τα είπε με Φορτούνη και Ρομπέρτο στον Ρέντη ο Σίλβα

Τα είπε με Φορτούνη και Ρομπέρτο στον Ρέντη ο Σίλβα

bet365

Ο Μάρκο Σίλβα πριν την έναρξη της προπόνησης φρόντισε να τα πει ενόψει τελικού με δύο πολύ σημαντικούς του ποδοσφαιριστές. Πειράγματα από Κολοβό σε Τσιμίκα και Βούρο.

Ο Σίλβα τα είπε για το παιχνίδι τόσο με τον Φορτούνη όσο και με τον Ρομπέρτο. Ήθελε να δει και την ψυχολογική τους κατάσταση και την ετοιμότητά τους ενόψει ΑΕΚ.

Το τρόπαιο και παράλληλα εκδίκηση για την ήττα στο πρωτάθλημα θέλει να πάρει ο Ολυμπιακός; Σε απόδοση 1.80 στην Mybet το συγκεκριμένο πιθανό σενάριο.

Πριν την έναρξη της προπόνησης ο Ρομπέρτο είχε μία κουβέντα και με τον Γεωργάτο ενώ και ο Ίβηρας τεχνικός τα είπε με τον αθλητικό διευθυντή του Ολυμπιακού και παλαίμαχο άσο του. Προτού αρχίσει η πρωινή προπόνηση της Πέμπτης στον Ρέντη ο Κολοβός είχε από κοντά τους μικρούς Τσιμίκα και Βούρο με τα σχετικά πειράγματα να δίνουν και να παίρνουν. Στα της προπόνησης εκτός από το πρόγραμμα των τεσσάρων κίπερ που ήταν χωριστό (σ.σ. ο 4ος ήταν ο Κατσιμήτρος από την Κ-20 που δούλεψε μαζί με τον Ρομπέρτο) αρχικά το... μενού είχε χαλαρό τρέξιμο σε δύο γκρούπ, διατατικές και μετά κοροϊδο και ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας πάλι σε δύο υποομάδες.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα