Μποτία: «Ευκαιρία για ακόμη ένα τρόπαιο» (gTV)

Μποτία: «Ευκαιρία για ακόμη ένα τρόπαιο» (gTV)

Μποτία: «Ευκαιρία για ακόμη ένα τρόπαιο» (gTV)

Στη σπουδαιότητα του τελικού αλλά και στο ότι είναι δύσκολο να καταλάβει κάποιος ότι το ματς με την ΑΕΚ θα γίνει χωρίς κόσμο στάθηκε ο Αλμπέρτο Μποτία.

Ο Μποτία, μιλώντας στη Media Day του Ολυμπιακού για τον τελικό του Κυπέλλου κι ο Μποτία δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί ότι θα γίνει το παιχνίδι χωρίς κόσμο. Επίσης, τόνισε ότι δεν είναι ρεβάνς αλλά μια ευκαιρία για ακόμη ένα τρόπαιο.

«Είναι ένα παιχνίδι πολύ σημαντικό για εμάς. Δεν αποτελεί ρεβάνς για εμένα, είναι ακόμη μια ευκαιρία για να έρθει ακόμη ένα Κύπελλο στη ομάδα ώστε να τελειώσει πολύ καλά η χρονιά με ένα τρόπαιο», είπε αρχικά ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός.

Για το αν θα ήθελε να σκοράρει ξανά κόντρα στην ΑΕΚ, απάντησε:

«Όλοι θα κάνουμε ό,τι μπορούμε ως ομάδα, όποιος και να σκοράρει δεν έχει σημασία, σημασία έχει να έρθει η νίκη».

Εχει επηρεάσει το γεγονός ότι δεν έχουν επίσημο ματς 19 μέρες;

«Όχι, δεν μας επηρεάζει γιατί προπονούμαστε πολύ καλά, κρατάμε πολύ υψηλά το επίπεδό μας, είμαστε έτοιμοι για να αντεπεξέλθουμε σε ακόμη έναν τελικό». 

Για το πως αντιμετωπίζουν στην πατρίδα του το γεγονός ότι θα γίνει χωρίς κόσμο ο τελικός:

«Είναι δύσκολο να καταλάβεις και να προσπαθήσεις να εξηγήσεις το πως ένας τελικός θα γίνει χωρίς κόσμο, πως ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι δεν θα έχει θεατές. Αυτό είναι άσχημο και για τις δύο ομάδες, το ωραίο και για τις δύο ομάδες θα ήταν να έχουν τη στήριξη των φιλάθλων τους αλλά αφού δεν γίνεται αυτό θα πρέπει να κοιτάξουμε τη δουλειά μας στο γήπεδο και στο πως θα κερδίσουμε».

Best of internet