Τσιμίκας: «Πολύ καλό το κλίμα, όλοι μαζί για το Κύπελλο» (gTV)

Τσιμίκας: «Πολύ καλό το κλίμα, όλοι μαζί για το Κύπελλο» (gTV)

bet365

Ο Κώστας Τσιμίκας στάθηκε στο ότι θα γίνει ο τελικός χωρίς κόσμο, αλλά τόνισε ότι το κλίμα στον Ολυμπιακό είναι πολύ καλό και πως η ομάδα του πηγαίνει για τη νίκη.

Ο Κώστας Τσιμίκας μίλησε για τη δική του γεμάτη σεζόν με τον Ολυμπιακό, δηλώνει ότι στην προετοιμασία θα τα δώσει όλα και στέκεται στο πολύ καλό κλίμα που υπάρχει στο Λιμάνι πριν τον τελικό Κυπέλλου με την ΑΕΚ.

«Σίγουρα θα είναι ένα πολύ δύσκολο ματς, ο προπονητής μου φέτος μου έδωσε ευκαιρίες και εγώ τα έδωσα όλα. Είμαι χαρούμενος που θα είμαι στην αποστολή, πάμε να κερδίσουμε.

Το κλίμα είναι πολύ καλό στην ομάδα, δουλεύουμε όλοι μαζί για να έρθει η νίκη κι η κατάκτηση του Κυπέλλου», είπε αρχικά ο νεαρός αριστερός μπακ και στη συνέχεια απάντησε σε σχετική ερώτηση για την αγωνιστική απραξία:

«Δεν έχει σχέση το γεγονός ότι έχουμε να παίξουμε τόσες μέρες. Εμείς δουλεύουμε καθημερινά και κανονικά και θα είμαστε έτοιμοι».

Για το ότι θα γίνει το ματς κεκλεισμένων των θυρών: «Υπάρχει σίγουρα ο φόβος ότι δεν θα έχουμε φιλάθλους, αλλά εμείς πάμε για τη νίκη».

Για τη νέα χρονιά είπε: «Επειδή έχω πάρει ματς φέτος στα πόδια μου, σίγουρα θα είμαι πιο έτοιμος και υπάρχει η καλοκαιρινή προετοιμασία όπου θα τα δώσω όλα».

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα